Muziek in Rehoboth

12 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Op woensdag 19 februari verzorgen Oksana Ivashchenko, piano, en Helene Kalisvaart, zang, een optreden in Huize Rehoboth, Hogesteeg 10 in Driebergen.

Oksana volgde haar opleiding aan het conservatorium in Kiev. Deze opleiding wist zij in 1991, Cum Laude af te ronden. Als Oekraïense kent zij als geen ander de zwierige, blije, soms licht melancholische klanken van haar vaderland. Prachtige muziek die zij al improviserend vol vuur en passie speelt.

Zij heeft het talent deze rijke, passievolle muziek te combineren met jazz en lichte muziek. Nu Oksana sinds 1997 in Nederland woont en werkt, kunnen ook wij van haar onnavolgbare talent genieten. Van haar romantische muziek, haar speelse jazz of één van haar eigen arrangementen die altijd haar herkomst verraden en elk concert tot een unieke gebeurtenis maken.

Helene is een veelzijdig artieste, zowel in de beeldende als de vocale kunst. Zij volgde opleidingen aan de Hoge School voor de Kunsten in Den Haag en Utrecht in architectonische vormgeving, tekenen, schilderen en grafiek. Sinds 2000 volgt zij ook zanglessen bij Wiepke Goetjes en Inge Hartsuiker. Zij is werkzaam als ontwerper van mozaiek, treedt op in theatervoorstellingen, en wordt begeleid door verschillende pianisten in concerten. Ook geeft zij zangworkshops voor bedrijven.

Kortom u zult genieten van een middag die u niet snel zult vergeten.

Locatie: Rehoboth, Hogesteeg 10, Driebergen.

Aanvang 15 uur, thee vanaf 14.30 uur.

De toegang is vrij, maar een vrijwillige bijdrage is zeer welkom.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie