workshops bij Groei&Bloei Driebergen

5 april 2014 om 00:00 Activiteiten

Groei&Bloei afdeling Driebergen-Rijsenburg heeft weer een paar leuke workshops voor u georganiseerd. De eerste “Glazen bollen” is op donderdag 27 februari bij Bloemsierkunst De Sluis.

Het is bijna voorjaar. De naderende lente prikkelt de bloemisten van Kadotiek/Bloemsierkunst De Sluis. De vernieuwde winkel staat vol met een groot assortiment bloembollen die ondeugend knipogen naar de ontluikende lente. Tijdens de workshop gaat u werken op een fraaie basis met een diversiteit aan materialen, maar bloembollen spelen vanavond de hoofdrol. Het wordt een groendecoratie waar u land plezier aan kunt beleven door de uitgebloeide bollen steeds te vervangen door verse.

Locatie: Bloemsierkunst De Sluis, De Sluis 26-27 Te Driebergen-Rijsenburg.

Tijd: 19.15-22.00 uur.

De tweede workshop “Vastgepind” is op woensdag 12 maart.

Bloemschikken op oasis is een kunst die al veel mensen zich eigen hebben gemaakt. Maar een zwevend bloemstuk op een pin maken, dat is een heel bijzondere techniek! De docent brengt vanavond veel mooie materialen voor u mee. U gaat in elk geval een bol bekleden en vullen met vers groen en bloemen. Middels een eenvoudig trucje wordt de bol op een stevige pin geplaatst. Een bijzonder kunstwerkje verschijnt naarmate uw werkstuk vordert. Nieuwsgierig geworden naar een modern bloemstuk, met klassieke elementen zoals bijvoorbeeld parels? Wij zeggen: doe mee! Deze workshop is een echte aanrader.

Locatie: Rode Kruis gebouw, Dennenhorst 22A, Driebergen-Rijsenburg.

Tijd: 19.15-22.00 uur. Voor beide workshops kunt u zich opgeven door na 20.00 uur te bellen met 0343-510460 of mailen naar Trudy Bekkering trudy.bekkering@live.nl . Kijk voor meer informatie op www.driebergen.groei.nl

advertentie
advertentie