Uitreiking jubileumspeld 10 jaar gastvrouw
Uitreiking jubileumspeld 10 jaar gastvrouw Joop Duisterhout

10 jaar gastvrouw bij de Zonnebloem Maarn/Maarbergen

Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Deze week waren er weer gastvrouwen 10 jaar actief bij de Zonnebloem-afdeling Maarn/Maarsbergen. Het is traditie dat dan een oorkonde wordt uitgereikt met een jubileumspeld, beschikbaar gesteld door de Nationale Vereniging de Zonnebloem in Breda. Dit feit wordt normaal altijd samen met alle vrijwilligers gevierd, maar vanwege de corona pandemie kon dat nu niet. Zo’n belangrijke gebeurtenis kun je toch niet ongezien voorbij laten gaan. Daarom is ervoor gekozen om met een delegatie van het bestuur bij de gastvrouwen op bezoek te gaan voor een alternatief feestje.

Dat de gastvrouwen zolang bij de Zonnebloem actief zijn, geeft wel aan hoe ze bij het werk betrokken zijn. Onze afdeling prijst zich gelukkig met zo’n groep enthousiaste vrijwilligers. Vooral ook omdat er in deze tijd geen groepsactiviteiten kunnen worden georganiseerd en het contact met onze gasten voornamelijk door hen wordt onderhouden met bezoekjes, telefoontjes en af en toe een leuke attentie.

De afdeling Maarn/Maarsbergen zit echter dringend verlegen om nieuwe bestuursleden. Van een aantal is de zittingstermijn al lang overschreden, maar het blijkt moeilijk te zijn om in deze tijd kandidaten te vinden. Dus als u belangstelling heeft om een bijdrage te leveren aan dit mooie werk, neem dan contact op met Joop Duisterhout (06 5220 3415) of met Aty van Loon (06 46501537). Informatie is ook te vinden op onze afdelingswebsite https://www.zonnebloem.nl/maarn-maarsbergen.

Joop.Duisterhout

Voorz./secr. Zonnebloem afd. Maarn/Maarsbergen.

advertentie
advertentie
PREMIUM
Afbeelding
Boek over eerste vrouwelijke burgemeesters: ‘Het was voor vrouwen een strijd’ 17 uur geleden
Afbeelding
Vuelta live te volgen bij Museum Huis Doorn 17 aug, 15:02
PREMIUM
Afbeelding
Woonoord voor Oekraïners zit vol 17 aug, 13:56
Afbeelding
NS-personeel gaat volgende week staken 17 aug, 12:04
PREMIUM
Afbeelding
Initiatief om activiteiten te organiseren voor nieuwkomers vindt veel bijval: ‘De hulp is overweldigend’ 17 aug, 08:30
Afbeelding
Rechtbank grijpt niet in bij plan voor hippisch centrum 16 aug, 12:36
Afbeelding
Werkgroep Kromme Rijncorridor biedt bestuurders landschapsvisie aan 16 aug, 11:01