Van Barneveld: ‘Quiz je mee voor de horeca?’ - Nieuwsblad De Kaap | Nieuws uit de gemeente Utrechtse Heuvelrug

Van Barneveld: ‘Quiz je mee voor de horeca?’

5 nov, 11:30 Activiteiten
Wilco Willemse
Marianne van Barneveld houdt elke donderdagavond een pubquiz.
Marianne van Barneveld houdt elke donderdagavond een pubquiz.

AMERONGEN Normaal organiseert ze evenementen, zoals de winterfair in Amerongen of werkt ze als weddingplanner. Precies twee takken van sport waar nu even weinig te doen is. Amerongse Marianne van Barneveld zit het ondernemen in het bloed en dus bedacht ze iets anders. Niet alleen voor zichzelf, maar ook als steuntje in de rug voor horecaondernemers in de regio. Ze hoopt met haar online pubquiz deelnemers een leuke avond te bezorgen en tegelijkertijd hun favoriete cafés en restaurants te steunen.

,,Normaal verveel ik me eigenlijk nooit, maar nu er de afgelopen maanden qua werk echt veel minder te doen was en mijn kinderen na de zomervakantie weer naar school gingen, sloeg de verveling ook hier toch toe’’, vertelt Marianne van Barneveld. ,,En dus ging ik bedenken wat ik nog leuk zou vinden om te organiseren. Zelf speel ik regelmatig een pubquiz mee in de kroeg hier in het dorp. Ik weet d..

Mis niks, lees alles van Nieuwsblad De Kaap


Blijf op de hoogte van alles wat er speelt in de gemeente Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen met Nieuwsblad De Kaap. Onze redactie plaatst elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online. Als abonnee van Nieuwsblad De Kaap lees je die allemaal. Schrijf je in, dan lees jij ook alles over Utrechtse Heuvelrug en omliggende plaatsen.