Afbeelding
Nanette Winnubst

FEEST VAN LICHT @bynanette

16 oktober 2020 om 02:09 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Onlangs opende Spirit of Restyling @bynanette haar deuren, in het voormalige pand van de apotheek aan de Traaij 12 in Driebergen. In dit eigentijdse en duurzame concept komen onder bezielende leiding van Lifecoach & Fashion Lover Nanette Winnubst proper Vintage Kleding, unieke Textile Art items en een verzameling van vernieuwende ontwerpers samen met een scala van creatieve activiteiten. Naast afwisselende mini-exposities biedt Bynanette een gevarieerde agenda van workshops (corona-proof).

Als nieuwkomer in het dorp voelen we ons vereerd binnenkort het LICHTFEEST initiatief te verwelkomen van Johanna Teekman. Deze vakdocent beeldende vorming vertelt enthousiast over haar Lantarentjesboom “: "deze boom van verlichte lantarens werd elk jaar gemaakt door kinderen in Amsterdam, en in de maand december straalde deze boom op hun school als een jaarlijks “feest van licht”, gedurende 7 jaren.
Nu komt de boom naar Driebergen. Iedereen die wil kan meedoen en hier in de winkel een lantaren maken. In december zal de boom met jullie lichtende lantarens stralen, een feest van licht aan de Traaij, als symbool van verbondenheid.....”

Anderhalve meter Open Atelier in de winkel: zaterdag 14, 21, en 28 november tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Je kan vantevoren een plekje reserveren per whatsapp 0619691926, email: info@bynanette.nl of in de winkel.

Openingstijden do-vr-za 12u-17u

We zoeken 48 mensen voor de lantarentjes, wie het eerst komt wie het eerst maalt!

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie