Afbeelding
Nanette Winnubst

FEEST VAN LICHT @bynanette

Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Onlangs opende Spirit of Restyling @bynanette haar deuren, in het voormalige pand van de apotheek aan de Traaij 12 in Driebergen. In dit eigentijdse en duurzame concept komen onder bezielende leiding van Lifecoach & Fashion Lover Nanette Winnubst proper Vintage Kleding, unieke Textile Art items en een verzameling van vernieuwende ontwerpers samen met een scala van creatieve activiteiten. Naast afwisselende mini-exposities biedt Bynanette een gevarieerde agenda van workshops (corona-proof).

Als nieuwkomer in het dorp voelen we ons vereerd binnenkort het LICHTFEEST initiatief te verwelkomen van Johanna Teekman. Deze vakdocent beeldende vorming vertelt enthousiast over haar Lantarentjesboom “: "deze boom van verlichte lantarens werd elk jaar gemaakt door kinderen in Amsterdam, en in de maand december straalde deze boom op hun school als een jaarlijks “feest van licht”, gedurende 7 jaren.
Nu komt de boom naar Driebergen. Iedereen die wil kan meedoen en hier in de winkel een lantaren maken. In december zal de boom met jullie lichtende lantarens stralen, een feest van licht aan de Traaij, als symbool van verbondenheid.....”

Anderhalve meter Open Atelier in de winkel: zaterdag 14, 21, en 28 november tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Je kan vantevoren een plekje reserveren per whatsapp 0619691926, email: info@bynanette.nl of in de winkel.

Openingstijden do-vr-za 12u-17u

We zoeken 48 mensen voor de lantarentjes, wie het eerst komt wie het eerst maalt!

advertentie
advertentie
Afbeelding
25.000 jonge bomen voor het Lombokbos 8 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Burenkring in verzet tegen nieuwbouw Lomboklaan: ‘Schaamgroen neemt plaats in van buurtbosje’ 15 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
‘Inloop Doorn al tien jaar een plek waar mensen zich thuis kunnen voelen’ 19 uur geleden
Afbeelding
De Buurtbus heeft een nieuwe vervoerder 8 dec, 15:49
Afbeelding
Stichting Sociaal Raadslieden: Voor gratis hulp bij geld en recht 8 dec, 11:32
Afbeelding
Automobilist over de kop tussen sloot en weiland 8 dec, 09:15
Afbeelding
Overval bij juwelier aan de Rijksstraatweg in Leersum UPDATE 8 dec, 08:54