Afbeelding
Nanette Winnubst

FEEST VAN LICHT @bynanette

Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Onlangs opende Spirit of Restyling @bynanette haar deuren, in het voormalige pand van de apotheek aan de Traaij 12 in Driebergen. In dit eigentijdse en duurzame concept komen onder bezielende leiding van Lifecoach & Fashion Lover Nanette Winnubst proper Vintage Kleding, unieke Textile Art items en een verzameling van vernieuwende ontwerpers samen met een scala van creatieve activiteiten. Naast afwisselende mini-exposities biedt Bynanette een gevarieerde agenda van workshops (corona-proof).

Als nieuwkomer in het dorp voelen we ons vereerd binnenkort het LICHTFEEST initiatief te verwelkomen van Johanna Teekman. Deze vakdocent beeldende vorming vertelt enthousiast over haar Lantarentjesboom “: "deze boom van verlichte lantarens werd elk jaar gemaakt door kinderen in Amsterdam, en in de maand december straalde deze boom op hun school als een jaarlijks “feest van licht”, gedurende 7 jaren.
Nu komt de boom naar Driebergen. Iedereen die wil kan meedoen en hier in de winkel een lantaren maken. In december zal de boom met jullie lichtende lantarens stralen, een feest van licht aan de Traaij, als symbool van verbondenheid.....”

Anderhalve meter Open Atelier in de winkel: zaterdag 14, 21, en 28 november tussen 12.00 uur en 17.00 uur. Je kan vantevoren een plekje reserveren per whatsapp 0619691926, email: info@bynanette.nl of in de winkel.

Openingstijden do-vr-za 12u-17u

We zoeken 48 mensen voor de lantarentjes, wie het eerst komt wie het eerst maalt!

advertentie
advertentie
Afbeelding
Wethouder Gerrit Boonzaaijer reikt vrijwilligersprijzen uit 9 uur geleden
Afbeelding
Theater in De Binder over kiezen opleiding 12 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Vrijwilligers zetten zich in voor de Kolken: uniek leefgebied kamsalamander 16 uur geleden
PREMIUM
Afbeelding
Woningbouw achter de Lomboklaan op komst 25 nov, 15:41
Afbeelding
Geijtenbeek én Boers groeit gestaag 25 nov, 15:02
Afbeelding
Tieners beroofd en geslagen in Maarn; politie zoekt getuigen 25 nov, 12:20
PREMIUM
Afbeelding
Boek Broekbergen gepresenteerd: Eerste exemplaar voor huidige eigenaren 25 nov, 07:32