PetitMENU bezorgt maaltijden

11 november 2010 om 00:00 Achtergrond

HEUVELRUG/REGIO - PetitMENU bezorgt dagelijks vele maaltijden aan huis. Ook op de Heuvelrug is deze maaltijdbezorgservice actief. Deze maaltijden zijn geschikt voor mensen die gezond en verantwoord willen eten maar te weinig tijd hebben voor het bereiden van hun dagelijkse kost. Maar ook voor mensen die vanwege een lichamelijke beperking moeite hebben met koken, kan de maaltijdservice van PetitMENU een uitkomst zijn. Er worden geen voorrijdkosten gerekend.

Dagelijks rijden de bestelauto’s van PetitMENU hun routes door een groot gedeelte van Nederland om hun vriesverse maaltijden af te leveren. De bezorgservice heeft meer dan 120 verschillende menu’s op de bestellijst staan.

Op de menulijst van PetitMENU staan alle denkbare soorten groenten, vlees, vis, pasta’s, bami, nasi, en zelfs een eenpersoons rijsttafel. Momenteel heeft PetitMENU een kennismakingsaanbieding van vijf maaltijden, met twee keer soep en drie keer een toetje voor € 25,-. Als extra service biedt PetitMENU haar klanten de mogelijkheid tot het huren van kleine vriezertjes en magnetrons. Deze krijgen de klanten gratis in bruikleen tegen bepaalde voorwaarden.

u Bestellen bij PetitMENU kan via de besteltelefoon: (071)341 90 01 of via de e-mail: info@petitmenu.nl. Bij de eerste levering wordt ook de gratis bereidingswijzer afgegeven.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie