v.l.n.r.Thom van Hemert, Burgemeester Tjapko Poppens, Emiel Nortier, Nolan Meinders, Levi van Wijnbergen en Jolien van Vliet Bestuurslid Levitas Gym & Dance.
v.l.n.r.Thom van Hemert, Burgemeester Tjapko Poppens, Emiel Nortier, Nolan Meinders, Levi van Wijnbergen en Jolien van Vliet Bestuurslid Levitas Gym & Dance. Jolien van Vliet

Nolan Meinders Nederlands kampioen turnen!

2 juli 2018 om 01:46 Sport/sport Deel je nieuws

Wijk bij Duurstede – Afgelopen zaterdag werd Doornse Nolan Meinders tijdens de springwedstrijd van Levitas Gym & Dance gehuldigd door Tjapko Poppens burgemeester van Wijk bij Duurstede.

De 9 jarige Nolan uit Doorn kwam in November 2015 voor het eerst bij ons op de vereniging, Nolan kwam al snel in de selectie terecht en turnt/traint momenteel maar liefst zeven en een half uur per week. Nolan is gemotiveerd om het beste uit zichzelf te halen en mooie prestaties neer te zetten, zolang plezier maar voorop staat.

Nolan werd onlangs Nederlands kampioen turnen op het onderdeel vloer. Na meerdere kwalificatie wedstrijden mocht hij zijn vloeroefening ook tijdens het Nederlands kampioenshap in Hoofddorp laten zien. Nolan liet de jury een perfecte vloeroefening zien en was de enige die de grens van 19 punten doorbrak. Ondanks dat zijn tegenstanders ook prachtige oefeningen lieten zien bleek hij de beste. Nolan Meinders kreeg de gouden plak en pakte daarmee de titel, Nederlands kampioen! Nolan werd daarom samen met nog 3 andere kampioenen van Levitas in het zonnetje gezet. Burgemeester Tjapko Poppens kwam speciaal naar de wedstrijd om de jongens te huldigen. Tjapko Poppens hield een speech waarna hij het certificaat van waardering uitreikte. Levitas en de gemeente van Wijk bij Duurstede zijn super trots op deze fantastische prestatie.

advertentie
advertentie