Haaskamp Heren 1 en Dames 1 verliezen hun wedstrijd

12 juni 2018 om 09:50 Sport/sport Deel je nieuws

Nieuwkoop – Haaskamp Heren 1 4-2

De heren van Haaskamp speelden een uitwedstrijd tegen Nieuwkoop. De wedstrijd begon in evenwicht. Toch maakte Nieuwkoop de 1-0. Daarna kwam Haaskamp beter in zijn spel. Issam Amzir maakte de 1-1. Na 15 minuten spelen raakte de scheidsrechter geblesseerd, en een vervanger kwam het veld in. Dit zou grote gevolgen hebben voor de rest van de wedstrijd. Het werd 2-1 en 3-1 voor Nieuwkoop, waarna de rust werd bereikt. Na rust volgden een aantal onverklaarbare beslissingen van de inval- scheidsrechter. Haaskamp liet zich hierdoor uit zijn spel halen. Er werden 7 kaarten uitgedeeld aan de kant van haaskamp. Toch werd de 3-2 gemaakt uit een strafbal door Laurens van Rijen. Dit mocht niet baten, want kort hierna volgde de 4-2. Zo verloor het minimaal gelijkwaardige Haaskamp de wedstrijd uiteindelijk.

Haaskamp Dames 1 – Culemborg  1-2

In een toch beladen wedstrijd werd er aangetreden tegen een Culemborg wat er duidelijk zin in had. Dames 1 scoorde in de eerste helft via een strafbal van Alexandra van der Voort en pakte hiermee de voorsprong. De wedstrijd ging heen en weer Culemborg speelde fors op de counter en na een klein ongelukkig moment kwam in de eerste helft toch de 1-1. De bal wilde er maar niet in het Culemborgse doel. Goede reddingen aan beide kanten. Hard werken door beide teams. Het werd een ouderwetse slijtageslag. Weer een counter van Culemborgse zijde en de 1-2 was een feit . De tweede helft bleven beide teams het doel zoeken en een miraculeuze redding van de lijnstop van Culemborg voorkwam de gelijkmaker. Ondanks het aandringen van Haaskamp hield Culemborg stand en eindigde de wedstrijd in winst van Culemborg.