Haaskamp jeugdclinic
Haaskamp jeugdclinic HesterHeleen fotografie

Haaskamp jeugd ontmoet Naomi van As en Haaskamp dames 1 kampioen

29 mei 2018 om 14:18 Sport/sport Deel je nieuws

Afgelopen  zondag was het dan zover. Haaskamp jeugdleden hadden een hockey-clinic en de mogelijkheid om Naomi van As te ontmoeten. Er was plek voor 120 kids en binnen en mum van tijd was de Clinic met Naomi dan ook vol. Samen met Heren1 heeft ze ervoor gezorgd dat de jeugd een onvergetelijke ochtend had.

Mede dankzij Haaskamp sponsor Volvo Reede Amerongen was het mogelijk om Naomi van As te verwelkomen op club. Met een hoop enthousiasme werd ze verwelkomd op de club door Henk Honders (voorzitter) waarna de hockeyclinic kon beginnen.  
 

De jeugd werd onderverdeeld in groepen en rouleerde tussen leuke oefeningen van Heren1 en Naomi van As! Bij Heren1 werden je hockey skills op de proef gesteld en leerde je toffe trucjes. Om de beurt kwam iedereen bij Naomi van As en wat deed ze het leuk: alle tijd nam ze voor de kinderen, geen vraag was te gek, geen foto of handtekening was teveel. En er werd wat afgekrabbeld, want sommige kids wilden het liefst overal de handtekening van Naomi op hebben. Grapjes maken kon ze ook: op de vraag voor wie de kinderen waren met Zappsport werd uiteraard heel hard ‘NAOMI’ geroepen, waarna zij natuurlijk een diepe zucht slaakte.

Naomi van As kwam ook nog een oude bekende tegen op Haaskamp: Miek van Geenhuizen, voormalig international en Miek speelde samen met Naomi op de Olympische Spelen, is namelijk lid van het Haaskamp Dames1 team. Het was voor beide dames een leuk weerzien  en er werd dan ook heel wat afgekletst.

Na de hockeyclinic werd er een gezamenlijke clubfoto gemaakt met Naomi, waarna zij van Henk Honders nog een cadeau van de club kreeg: een grote teddybeer met een romper met het Haaskamp logo erop! Naomi werd uitgezwaaid en de club kon terugkijken op een top ochtend met Naomi van As.

Haaskamp Dames 1 kampioen

Na de komst van Naomi speelde Dames 1 hun kampioenswedstrijd tegen Geldermalsen. Bij een overwinning konden de dames niet meer ingehaald worden en men ging zeer gemotiveerd van start.

Al na 2 minuten was het 1-0 en het werd een doelpuntenfestijn. Met maar liefst 12-0 werd de wedstrijd gewonnen en werden de dames verdiend  kampioen van de 4e klasse. Na afloop werd het team in de bloemetjes gezet en was er veel gezelligheid op de Haaskamp.

Later in de middag speelde Heren 1 ook nog thuis tegen HC Catwijck (uit Katwijk). Een zeer spannende wedstrijd die met 1-2 werd verloren. 5 minuten voor tijd was er nog een bal tegen de lat van Jim Ooms, die een verdiend gelijkspel in de weg stond.

Haaskamp Dames 1 kampioen
advertentie
advertentie