Planten boom door Jochem Uytdehaage, Quirine Potters van Loon en Peter Kranenburg
Planten boom door Jochem Uytdehaage, Quirine Potters van Loon en Peter Kranenburg Francien IJkel

Green Race van start

27 maart 2018 om 17:56 Sport/sport Deel je nieuws

Amerongen – 27 maart 2018

Zondagmiddag 25 maart vond in Amerongen de officiële start plaats van de Stichting Green Race tijdens een zonnig Spring Time Event.

Inspirator Jochem Uytdehaage benadrukte als voormalig atleet het nut en de noodzaak om goed voor jezelf te zorgen. Vitaliteit is super belangrijk en bewegen in de natuur is daar een heel belangrijk onderdeel van. Hij plantte samen met de bestuursleden Peter Kranenburg en Quirine Potter van Loon een appelboom als teken van nieuw groen vitaal leven.

Aansluitend ondertekenden Joost Doelman namens de Stichting Green Race en Janine Caalders voorzitter van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug een samenwerkingsovereenkomst waarin is vastgelegd dat 25% van de inschrijfgelden van Green Race evenementen ten goede komen aan het Nationaal Park.

De Stichting Green Race organiseert belevenisvolle sportevenementen toegankelijk voor een breed publiek. De natuur levert de toegevoegde waarde bij de sportieve uitdagingen waarbij ze haar pracht en kracht behoudt of zelfs vergroot. Deze sfeervolle en ecologisch verantwoorde evenementen worden in samenwerking met lokale partners gecreëerd.

Ondertekening overeenkomst door Janine Caalders en Joost Doelman
advertentie
advertentie