vlnr: Sjaak, Wil, Wouda en Arnoud
vlnr: Sjaak, Wil, Wouda en Arnoud Leo Tielenius

Eerste maandbeker Doornse Golf Club op 26 maart

26 maart 2018 om 12:36 Sport/sport Deel je nieuws

Voor ons gevoel lieten wij deze zondag de winter definitief achter ons en vingen wij enthousiast aan met de 1e maandbeker van dit seizoen. Het was een prachtige dag, de zon scheen uitbundig, de wind was afwezig en er waren paaseieren te vinden op iedere hole. Daarnaast werd ingegaan op het thema van dit jubileumjaar: "beleving van de zintuigen".

Met betrekking tot het laatste: een van onze leden, Marjolein Kempers, audicien bij Schoonenberg te Leusden, gaf de wedstrijddeelnemers een uitleg over de werking van het (geh)oor en verbond daar een aardige test aan. Er diende een twaalftal geluiden geraden te worden en dat viel nog niet mee. Duidelijk was wel dat zij allemaal golf-gerelateerd waren. Een winnaar was er maar of het ook nieuwe klanten opleverde bleef ongewis.

De wedstrijd dan, de eerste in een reeks van maandbekers die uitmonden in een finale later dit jaar waar de strijd zal gaan om de "Mini Ryder Cup". Niet iedereen kwam goed uit de winterslaap. Een aantal notoire puntenpakkers m/v lieten het behoorlijk afweten waardoor anderen nu eens de prijzen mochten verdelen.

De uitslag bij de dames:

1. Wil Lakerveld
2. Tineke Alflen
3. Margaret van der Beek

Neary: Annewieke Jacobs

En bij de heren:

1. Arnoud van Leusden
2. Rollo Poth
3. Pim Bouhuis
4. Ab de Boer

Neary: Sjaak Weima

De Hole-in-One prijs, een weekend rijden in een Fiat 500 Cabrio, beschikbaar gesteld door Te Grotenhuis uit Woudenberg en geïnitieerd door Boris Weima, ging er deze keer niet uit. Maar gelukkig hebben wij nog een heel seizoen!!

De organisatie was in handen van Wouda Boeschoten en Sjaak Weima die het weer prima regelden. Dank hiervoor!

advertentie
advertentie