Haaskamp Dames 1 wint, terwijl Heren 1 onnodig verliest

19 maart 2018 om 11:43 Sport/sport Deel je nieuws

Dames 1 – Kromme Rijn 1  4-0

Koude weersomstandigheden. Dames 1 begon voortvarend en binnen 5 minuten werd de 1-0 gescoord. Kromme Rijn bleef goed meedoen en maakte het de Haaskamp dames knap lastig. De 2-0 volgde, maar vanzelf ging het niet. Na in de rust de puntjes op de bekende i gezet te hebben, werd er in de tweede helft beter gespeeld door de Haaskamp Dames. Echter door het uitstekende keep werk van de keepster van Kromme Rijn lukte het niet de kansen in doelpunten om te zetten. 3-0 en 4-0 volgden nog. Maar daar bleef het bij deze keer. Goals van: Miek van Geenhuizen(2x), Sanne Penn en Alexandra van der Voort. Volgende week staat de uitwedstrijd tegen Geldermalsen gepland.

Heren 1 – Saxenburg 1  1-4

Voor de heren van De Haaskamp stond een thuiswedstrijd tegen Saxenburg heren 1 op het programma. Een wedstrijd met een extra drang om te winnen, omdat de eerste ontmoeting met Saxenburg een grote nederlaag was. Coach Willem Bakker zette iedereen op scherp voor de wedstrijd, maar in het spel van Haaskamp was dit niet terug te zien. Door slordigheden kwam Saxenburg in de eerste minuten al op een 0-1 voorsprong, waarna de 0-2 ook snel volgde. Het tweede deel van de eerste helft stond het beter bij De Haaskamp, en er werden kansen gecreëerd. Deze konden niet omgezet worden in doelpunten, waardoor de ruststand 0-2 was. Na rust hetzelfde spelbeeld: veel kansen, maar geen goals. Het effectieve Saxenburg wist wel de derde en vierde goal te maken. De 1-4 van Bas van Beveren kon geen ommekeer inluiden, en zo liep het weerzien met Saxenburg uit op een onnodige 1-4 nederlaag. Volgende week staat de lastige uitwedstrijd tegen Heerhugowaard op het programma.