Biodanza docent Ada Knol
Biodanza docent Ada Knol Amaya Ogbondah

Start Biodanza seizoen voor beginners én ervaren dansers

5 september 2020 om 14:11 Overig Deel je nieuws

Het Biodanza seizoen gaat weer beginnen!

Juist nu het leven met elkaar vraagt om afstand te bewaren, is het fijn om in de dans verbinding te maken (als je wilt op 1,5 meter afstand). Leer meebewegen met wat deze tijd van je vraagt. Voed je vitaliteit. Voel je affectiviteit. Geniet van je sensualiteit. Uit je creativiteit. Ervaar jezelf als deel van het geheel. Alle aspecten van het leven komen langs om ervaren en gedanst te worden. Kom mee dansen! Juist nu...

Wat is Biodanza
Biodanza is een combinatie van muziek, bewegen, contact en ervaren. Verbinding en levensvreugde staan daarbij centraal. Door het bewegen bevorder je de integratie van lichaam en geest. Ook je algehele welzijn verbetert. 

In een Biodanza sessie van ongeveer twee uur, die Vivencia wordt genoemd, wordt gedanst om onder andere vitaliteit, creativiteit en affectiviteit te bevorderen. Het is de kracht van de muziek, de beweging en de groep die transformatie met zich meebrengt.

Tijdens de Vivencia word je uitgenodigd om de dans- en/of bewegingsoefeningen te doen die de docent voorstelt, maar je vult ze op je eigen manier in, naar eigen vermogen, vanuit je eigen expressie. Je hoeft dus niet te kunnen dansen. De oefeningen doe je soms alleen, soms in tweetallen of grotere groepen.
?Door volledige acceptatie van onszelf en de ander voel je meer vrijheid en openheid. Dansen in een wekelijkse groep kan een diepgaande persoonlijke ontwikkeling tot stand brengen.

Beginners
Op 22 september 2020  start op dinsdagavond een nieuwe groep Biodanza voor beginners, wekelijkse les van 19:30-21:30 uur. Locatie wordt nog bekend gemaakt, waarschijnlijk in Doorn

Gevorderden
Elke vrijdagavond dansen we met een groep Biodanza voor gevorderden, wekelijkse les van 20:00 - 22:00 uur. Locatie Beukenrode Onderwijs, Beukenrodelaan 2C, 3941 ZP Doorn.
We starten weer op 11 september 2020.

Wil je meedoen? Meld je dan aan via www.adaknol.nl of bel 06-10441506. Je kunt om te beginnen 3 proeflessen nemen voor € 35.

Ontmoet ik jou in de dans?

 

 

Biodanza docent Ada Knol
advertentie
advertentie