Jubilarissen ontvangen speld
Jubilarissen ontvangen speld Leo Tielenius

hcc viert 40 jarig bestaan

28 februari 2018 om 10:26 Sport/sport Deel je nieuws

De HCC viert dit jaar haar 40 jarig bestaan. 80 leden van de HCC-afdeling “HCC-SeniorenAcademie”  kwamen  27 februari in De Twee Marken bij elkaar voor de maandelijkse bijeenkomst (laatste dinsdagmiddag van de maand). In een feestelijke sfeer werden zij ontvangen met koffie en taart. Er was de gebruikelijke levendige presentatie, dit keer over de (on-)mogelijkheden van PC en laptop. Ook werden verschillende zeer bruikbare apps en programma's besproken. 

Tijdens de pauze zette de landelijk voorzitter dan de “HCC-SeniorenAcademie” 54 leden in het zonnetje en reikte hen de bijbehorende speld uit voor hun meer dan 10, 20 of zelfs 30 jarig lidmaatschap.

Leden en belangstellenden zijn van harte welkom op de volgende bijeenkomst van de “HCC-SeniorenAcademie” in De Twee Marken, dinsdag 27 maart om 13.30 uur. Het onderwerp is dan de “GPS-functie” van onze smartphone of  tablet. 

Heeft u vragen over het gebruik van de tablet, smartphone en e-reader, dan kunt u ook terecht bij de vrijwilligers van de “HCC-seniorenAcademie”, elke 3e maandagmiddag van de maand (14.00 – 16.00 uur),  Inloop Digitale Hulp in de Bibliotheek ZOUT, Hoflaan 31, Leersum. Verdere informatie kijk bij : https://seniorenacademie.hcc.nl/, locatie Maarn.

advertentie
advertentie