Nieuw Lekkerland 1 - SVL 1

22 september 2019 om 12:14 Voetbal Deel je nieuws

Zaterdag 21 september 2019.

De eerste competitie wedstrijd 2019\2020 is gestart met voor SVL een uitwedstrijd in Nieuw Lekkerland tegen Nieuw Lekkerland en er werd verloren met 2-1. Het was voor SVL een tegen vallend resultaat in een wedstrijd waar de kansen niet werden benut. Bij SVL werd Ali Alkan gemist de komende week is hij weer van de party thuis tegen Terneuzen boys aanvang 14.30 uur. De eerste helft was het verkennen maar dat ging over in hele matige wedstrijd, maar in de tweede helft was het SVL de kansen niet kon omzetten in een doelpunt dat lukte maar eenmaal.

In de 9e minuut was er een goede kans voor Selçuk Albayrak maar zijn schot ging maar net naast. Nieuw Lekkerland kwam in de 12e minuut door een foutje van de verdediging op 1-0. Verder waren tot aan de rust enkele kansjes maar deze werden niet benut door SVL. Maar in de 41e minuut kwam Nieuw Lekkerland op 2-0 door niet goed weg werken van de verdediging werd de bal achter Paul Emons gewerkt. Net voor de rust krijg Rik van Leeuwen geel voor een lichte overtreding. De rust ging in met een 2-0 achterstand na de rust kwam Bart Bruijne in het veld voor Rob van Eem. In de 50e minuut krijg Dennis van de Weerd geel voor een overtreding. Kan ook gezegd worden dat de scheidsrechter niet al te best floot bij overtredingen en voordeel geven. In de 56e en 60e minuut waren er een paar goede kansen voor SVL maar de bal wilde niet in het doel van Nieuw Lekkerland. In de 65e minuut kon een ingeschoten maar net tot corner getikt worden door Jeff van der Bult. In de 67e minuut kwam Mitchel de Vaal het veld in voor Dennis van de Weerd. In de 71e minuut was het wel raak uit een voorzet van Jorrit Fiegen tikte Alex van Eem de bal achter de keeper van Nieuw Lekkerland en was het 1-2. De 72e minuut werd Jeff van der Bult gewisseld en kwam Bastin Hofman het veld in. In de 73e minuut schoot Jorrit Fiegen maar net over het doel van Nieuw Lekkerland. En zo ging SVL met lege handen onverdiend huiswaarts.

Opstelling SVL; Paul Emons, Dennis van der Weerd (Mitchel de Vaal), Jeff van der Bult (Bastin Hofman), Rik van Leeuwen, Walter Cremers, Rob van Eem (Bart Bruijne), Alex van Eem, Jorrit Fiegen, Willem Baaij, Selçuk Albayrak en Jens van Doorn.