KCD viert het kampioenschap!
KCD viert het kampioenschap! KCD

KCD sluit succesvol en gezellig seizoen af met veel kampioenen!

1 juli 2019 om 20:27 Sport/sport Deel je nieuws

KCD heeft het korfbalseizoen 2018-2019 met succes en veel plezier afgesloten. De afgelopen weken werden er diverse slagroomtaarten verdeeld op sportpark Tuilland. Er werden dit veldseizoen kampioenswedstrijden gespeeld en gewonnen door KCD 2, KCD B1 en KCD E1. Bovenop de al 5 kampioenschappen van eerder dit tot een succesvol jaar voor de Groen Witte Korfballers uit Doorn.

In de allerlaatste wedstrijd van dit lange seizoen is KCD 2 er in geslaagd een fantastische prestatie te realiseren. Op zaterdag 22 juni werd voor de derde keer op rij een titel binnen gehaald! Tegenstander Dalto kon bij winst zelf feest vieren en bij een gelijkspel zouden er twee teams blij zijn. Maar KCD liet direct merken dat er niets te halen viel voor de gasten uit Driebergen. De score was aan de lage kant maar een kniesoor die daar op lette want Dalto kwam maar tot 7 goals. De 12 van KCD waren dus ruim voldoende voor de zege en het kampioenschap.

Het afgelopen weekend werd het seizoen voor de gehele vereniging afgesloten. Dit met een erg leuk feestweekend voor alle KCD-ers! Met gezellige spelletjes en activiteiten was het voor de jongste jeugd vrijdagavond al feest. Zaterdag avond was het voor de oudere leden terugkijken op dit prachtige seizoen!

En zo kwam er een eind aan een zeer succesvol seizoen met najaarstitels voor KCD 2 en 4, zaaltitels voor KCD 2, 4 en de E1 en voorjaarskampioenschappen voor KCD 2, de B1 en de E1. Acht keer taart op in totaal 22 mogelijkheden: een zeer fraai resultaat! Tijd voor een welverdiende vakantie om er vanaf augustus weer volop tegen aan te gaan! Ook benieuwd geworden naar de sfeer bij KCD? Na de zomervakantie kan er weer mee getraind worden. Meld je nu al aan voor een gratis proeftraining op www.kcdoorn.nl! Tot snel!

 

advertentie
advertentie