Montfoort 1 – SVL 1

3 februari 2019 om 14:34 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 2 februari 2018.

SVL speelde uit tegen Montfoort in een zeer op en neer gaande wedstrijd waar SVL als winnaar uit de verf kwam en won met 1-0. Deze overwinning gaf weer aansluiting met de bovenste vijf ploegen en een verdere afstand van de onderste ploegen. De ploeg van Aad van den Berg blijf vanaf het begin tot het einde zowel verdedigend als aanvallend bij de les. De verdediging speelde een zeer goede wedstrijd met als uitblinkers Kevin van Leeuwen en middenvelder Walter Cremers.

In de e 20e minuut gaf Willems Baaij een voorzet maar helaas ging de bal voor langs. In de 25e minuut moest Mitchel de Vaal geblesseerd het veld verlaten en kwam Wouter van Hoof het veld in. De 37e moest de verdediging van SVL ingrijpen om een doelpunt te voor komen, de scheidsrechter beoordeelde een penalty voor Montfoort maar de grensrechter vlagde voor buitenspel dus daar kwam SVL goed weg. Toch was Montfoort som zeer gevaarlijk in de 44e minuut moest de goed spelende Roben Schenk een aanvaller met een sliding de bal afnemen. Met de stand 0-0 werd er gerust en kwam SVL na rust ongewijzigd veld in. In de 59e minuut zette Willem Baaij de bal voor waarop Ali Alkan inschoot maar een speler van Montfoort tikte de bal toch corner. Maar in 62e minuut kwam SVL op voorsprong een vrije trap voor het doel van Montfoort deze schoot Willem Baaij beheert in en stond SVL verdiend op een 1-0 voorsprong. In de 66e minuut had het zelf 2-0 moeten zijn maar Alex van Eem schoot uit vrije positie over. Wat Montfoort ook probeerde de verdediging van SVL gaf geen krimp. In deze wedstrijd kreeg Selcuk Albayrak een gele kaart voor een lichte overtreding. En zo ging SVL met de volle winst naar Langbroek.

Opstelling:Geert Willem Merkens, Roben Schenk, Bastin Hofman, Kevin van Leeuwen, Bart Bruijne, Walter Cremers, Alex van Eem, Mitchel de Vaal(Wouter van Hoof), Willem Baaij, Selcuk Albayrak en Ali Alkan.

Aankomende zaterdag speelt SVL thuis tegen Geinoord om 14.30 uur.