SVL verliest in Giessen van GRC14

4 november 2018 om 13:20 Sport/sport Deel je nieuws

Zaterdag 3 november 2018.

SVL speelde afgelopen zaterdag een uitwedstrijd in Giessen tegen GRC 14. De ploeg van trainer Aad van den Berg gaat steeds meer een goed team worden, de laatste twee wedstrijden wordt er goed gevoetbald maar het resultaten bleven helaas uit. Door het verlies met 1-0 is SVL gezakt naar de zesde plaats op de ranglijst. In de wedstrijd in Giessen had SVL zeker een gelijkspel verdiend. Gezien de wedstrijd had er gewonnen moeten worden naar de kansen die er waren om de volle winst mee te nemen naar Langbroek.

In de 5e minuut kwam Roben Schenk op en plaatste bal op tijd naar Willem Baaij zijn schot ging voorlangs. De 8e minuut was het weer Willem Baaij die op het doel schoot maar de keeper van GRC stopte de bal. Een goede redding van keeper Geert Willem Merkens in de 24e minuut hield GRC van een voorsprong af. In de 28e kreeg Danny Kuijer geel voor vast houden speler. Toch was GRC in de 29e minuut dicht bij een voor sprong maar de doorgebroken speler werd door Geert Willem Merkens glijden de bal afgenomen. Ook kreeg Bart Bruijne in de 37e geel wegens vast houden van een GRC speler. De 38e minuut werd het toch 1-0 voor GRC uit een corner van GRC miste Geert Willem Merkens de bal en deze werd gemakkelijk ingekopt. Met deze stand werd er gerust na de rust kwam SVL ongewijzigd het veld in. SVL begon GRC onder druk te zette wat leidde tot diversen doelrijpe kansen voor SVL. In de 56e minuut een corner van de goed spelende ALI Alkan werd op de lat gekopt. In de 68e minuut was Selcuk Albayrak dicht bij een doelpunt maar de keeper van GRC onder schepte de bal op tijd. De 70e minuut werd Bart Bruijne gewisseld en kwam Koen van Dijk het veld in. SVL probeerde van alles maar het lukte niet zelf een vrije trap in de 71e minuut werd door Ali Alkan ook maar net overgeschoten. In de 83e minuut werd ingeschoten bal van Ali Alkan door een van GRC speler nog net het doel uit geramd. Het was voor de ploeg en de begeleiding heel zuur om met legen handen naar Langbroek terug te keren.

Opstelling SVL;Geert Willem Merkens, Roben Schenk, Bastin Hofman, Bart Bruijne (Koen van Dijk), Rik van Leeuwen, Walter Cremers, Danny Kuijer, Ali Alkan, Selcuk Albayrak, Mitchel de Vaal en Willem Baaij.

Aankomende zaterdag d.d.10-11-2018 speelt SVL voor de beker tegen OSV om 14.30 uur