Voorzitter Gert Dijkhorst opent receptie
Voorzitter Gert Dijkhorst opent receptie Eric Tappen

TTV Reflex Maarn viert 50 jarig bestaan uitbundig.

24 september 2018 om 11:09 Sport/sport Deel je nieuws

Tafeltennisvereniging Reflex Maarn vierde afgelopen zaterdag 22 september haar 50 jarig bestaan. Bijna 100 mensen wisten de weg naar de speellocatie aan de Buurtsteeg in Maarn. Het Bestuur was aangenaam verrast met de komst van o.a. Dorpswethouder van de Gemeente Utrechtse Heuvelrug de heer Rob Jorg en vice-voorzitter van de Hoofdbestuur van de Nederlandse Tafeltennisbond de heer Koen Jacobs. 

De heer Jacobs overhandigde namens de NTTB een prachtig aandenken voor dit 50 jarig jubileum. Tevens benoemde hij maar liefst 6 leden tot Gouden NTTB Leden. De heren Louis de Bonte, Johan de Koning, Gert Datema, Bart van Soest, André Appeldoorn en René Koster waren allen minimaal 50 jaar lid. Louis de Bonte zelfs 64 jaar! 

De vele oud leden, tafeltennisvereningen uit de regio,  buurverenigingen en andere bezoekers genoten in een feestelijke omgeving van de digitale fotopresentatie en de prima verzorging. 

De volgende jubileumactiviteit is op 20 oktober 2018 tussen 10.30 en 12.30 uur als niemand minder dan Bettine Vriesekoop TTV Reflex Maarn bezoekt voor een clinic. Bent u 25 jaar of ouder, komt u uit Maarn of directe omgeving en heeft u wel eens getafeltennist meld u dan aan op info@reflex-maarn.nl .  

Ook nu bleek maar weer "TTV Reflex Maarn, is gezond en nog steeds springlevend". Voor meer foto's en info bezoekt u www.reflex-maarn.nl 

 

  

 

Voorzitter toont cadeau NTTB
Louis de Bonte 64 jaar NTTB lid.
advertentie
advertentie