De repetitie is in volle gang
De repetitie is in volle gang Brummel

Top 2000 Kerkdienst Maartenskerk Doorn

27 januari 2022 om 21:00 Lokaal Deel je nieuws

In de Top2000 kerkdienst die de Maartenskerk op zondag 30 januari live uitzendt worden de mooiste en meest inspirerende nummers uit de Top2000 hitlijst vervlochten in een gewone kerkdienst. Voorganger in deze dienst, die als thema “Heb het Leven Lief” heeft, is dominee Sophie van den Berg – Hofstee. De laatste 2 weken van december konden mensen stemmen op Top2000 nummers die passen bij het thema. Fix You van Coldplay is dit jaar het meest gekozen nummer en is een van de negen nummers die tijdens de kerkdienst te horen en te zien zal zijn.

Waar Corona er vorig jaar nog voor zorgde dat de nummers niet live gezongen konden worden is dat dit jaar gelukkig wel weer mogelijk. Op een nummer na worden alle nummers live gezongen en gespeeld onder leiding van Bert Boer en Mark Niessen. Zij maken de muziekarrangementen voor de zangers en muzikanten; een mix van inmiddels ervaren Top2000 mensen en een aantal nieuwe gezichten. Extra bijzonder is dat dit jaar ook jong muzikaal talent een steentje bijdraagt aan deze dienst.

Voor deze Top2000 dienst, die in het teken van verbinding staat, is het ook voor de mensen thuis mogelijk om een inbreng te hebben bij de gebeden. Wilt u voor iemand in uw nabijheid bidden of maakt u zich zorgen om dingen die er in de wereld gebeuren? U kunt aangeven voor wie of waarvoor u wilt bidden door een whatsapp of SMS te sturen naar het speciale telefoonnummer: 06-27525178.

De Top2000 kerkdienst is een laagdrempelige manier om de kerk op een andere manier te beleven. De Maartenskerk nodigt u van harte uit om deze dienst mee te beleven!

 Top2000 kerkdienst: zondag 30 januari om 11 uur.

www.protestantsegemeentedoorn.nl; live kerkdienst

advertentie
advertentie