Fama Koning
Fama Koning Mich Buschman

concert 28 oktober in beauforthuis voor bartiméus

17 oktober 2021 om 15:37 Sport Deel je nieuws

Het  concert op 28 oktober in het Beauforthuis gaat definitief door. Over het concert werd al eerder in deze krant gepubliceerd. Het is georganiseerd door de Rotaryclub Driebergen, ter gelegenheid van haar 45-jarig bestaan. De opbrengst van het concert gaat naar Bartiméus.

Inmiddels is definitief geworden dat ook celliste Fama Koning uit Driebergen aan het concert gaat bijdragen. Fama is 16 jaar en mag gerust een supertalent worden genoemd. Zij heeft met haar betoverende uitvoeringen op de cello al meerdere belangrijke muziekprijzen in de wacht gesleept, o.a. op het Prinses Christina Concours, het Britten Celloconcours en het Concertgebouwconcours. Ook ontving Fama de Emmy Verheij Award en speelde mee in het Kinderprinsengrachtconcert.

Behalve Fama zullen andere jonge muziektalenten optreden, zoals de 8-jarige Femmie de Rooij (viool), de zangeressen Tess van Wingerden (pop) en Famke Voshol (mezzo-sopraan). Ook de gebroeders Hugo en Philip Kurstjens (jazzgitaar en piano) en violist Thierry van der Weijden geven acte de presence.

Kaarten voor het concert zijn nog te verkrijgen via de website van het Beauforthuis (https://podium-beaufort.nl/evenement/2021-10-28-benefiet-bartimeus/).

En uiteraard kun je voorafgaand aan het concert ook een hapje doen in het Beauforthuis. Wel tevoren boeken.

advertentie
advertentie