stoma bijeenkomst in Doorn

20 september 2021 om 13:56 Lokaal Deel je nieuws

Regio Noordwest van de stomavereniging organiseert op woensdag 6 oktober van 14.00 uur tot 16.00 uur een inloopmiddag in Doorn. Voor deze gelegenheid mogen we gebruik maken van  de ruimte van de “De Inloop” in Doorn.

Op deze middag kunnen nieuwe en/of toekomstige stomadragers, partners en overige belangstellenden elkaar ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Vanzelfsprekend ben je ook welkom als je al langere tijd een stoma of pouch hebt. De middag wordt begeleid door Tineke Plessen, coördinator inloopbijeenkomsten regio Utrechtse Heuvelrug.

Alle onderwerpen kunnen aan de orde komen, je hebt zelf de regie. De ervaring leert dat vooral het praten over de eventuele complicaties van het hebben van een (toekomstige) stoma, het uitwisselen van tips als zeer waardevol wordt ervaren.

De bijeenkomst wordt gehouden in “De Inloop” in Doorn, Sitiolaan 197, 3941 PK Doorn. De Inloop is gesitueerd in een beneden appartement van een appartementengebouw.

De inloopbijeenkomst is gratis, je dient je echter wel van te voren aan te melden. We kunnen i.v.m. coronamaatregelen in deze ruimte helaas maximaal slechts 6 personen toelaten.

Graag ontvang ik per mail (t.plessen@stomavrijwilliger.nl) de volgende gegevens :

Naam, telefoonnummer en e-mailadres en fijn als je alvast aangeeft wat voor soort stoma je hebt en met hoeveel personen je gaat komen. Mocht je een specifieke vraag hebben, laat het me dan ook even weten.

Heb je nog vragen over deze bijeenkomst? Neem ook dan contact op met: t.plessen@stomavrijwilliger.nl.

Graag tot woensdag 6 oktober!

advertentie
advertentie