Doornaar start crowdfunding voor FitVakantie B&B op Kreta

17 september 2021 om 08:27 Zakelijk Deel je nieuws

Doornaar en fit-coach Andonny de Bruijne organiseert vanaf volgend jaar FitVakanties op het Griekse eiland Kreta. Tenminste, als zijn crowdfunding succesvol verloopt. Want die is nu in volle gang.

Alles voor een fitte levensstijl komt tijdens zo’n vakantieweek aan bod: voeding, beweging en mindset. Om deze langgekoesterde droom te realiseren, zoekt hij mede-investeerders voor zijn plannen.

Zijn missie is om zoveel mogelijk mensen naar een gezonder lichaamsgewicht te helpen en ze daarmee letterlijk en figuurlijk beter in hun vel te laten zitten. Sinds de start van zijn coachingspraktijk ‘Team Antonis’ heeft hij al meer dan tweehonderd mensen helpen transformeren door middel van online coaching. Dat komt neer op zo’n 1500 KG aan verloren lichaamsgewicht en meer dan 2000 CM minder buikvet. 

De crowdfundingscampagne duurt nog tot 8 november en verloopt via het Utrechtse crowdfundings-bedrijf CrowdAboutNow. De investering betreft een lening, welke over een periode van vijf jaar wordt terugbetaald inclusief rente en leuke extra’s. Mee-investeren kan via de website: https://crowdaboutnow.nl/teamantonis 

advertentie
advertentie