Gasten Zonnebloem Doorn genieten van high tea in theehuis Bartimeus.
Gasten Zonnebloem Doorn genieten van high tea in theehuis Bartimeus. Wim Schouten

Smakelijk uitje Zonnebloem Doorn in historische moestuin Bartimeus

25 augustus 2021 om 12:52 Lokaal Deel je nieuws

Gelukkig mogen gasten en vrijwilligers van Zonnebloem Doorn elkaar weer ontmoeten, al is dat nog op 1,5 meter! Om dit heugelijke feit te vieren is er een feestelijke high tea georganiseerd in de historische moestuin van Bartimeus in Doorn. Gezien het aantal aanmeldingen moest het programma over twee dagen verdeeld worden samen met Marja Mostert, beheerder van de moestuin en theehuis. Zij vertelde de gasten over de historie van het landgoed Hydepark en haar vroegere bewoners, de freules van La Foret. Sinds het overlijden van de laatste freule is besloten om de historische moestuin waar bewoners van Bartimeus onder begeleiding werken, open te stellen voor bezoekers die hier te gast zijn.  

De high tea was zeer goed verzorgd met speciaal bij elkaar verzameld servies, lekkere cakes waaronder de befaamde boter- en gemberkoek, heerlijke taart en sandwiches. De gasten hebben genoten van elkaars gezelschap en de bijzondere locatie in de kas van de historische moestuin. Hartelijk dank voor de gastvrijheid!

Mocht u interesse hebben om gast of vrijwilliger te worden bij Zonnebloem Doorn, dan kunt u contact opnemen met Betty Engelhard (tel. 0343-414650).

advertentie
advertentie