Duivenmelker Henk Rebergen uit Amerongen zet unieke prestatie neer

1 augustus 2021 om 16:05 Sport Deel je nieuws

Henk Rebergen een bijna 80 jarige duivenmelker uit Amerongen. Deze man heeft al meer dan 60 jaar duiven en doet veel voor de vereniging. Staat achter de bar, doet inkopen, maakt het gebouw schoon en niet te beroerd om als bijrijder mee te gaan. En nog veel meer maar dan wordt dit verhaal te lang. 

Altijd goed gehumeurd want heeft dit jaar met de oude duiven nog maar twee keer bij de eerste 10 gezeten. Maar afgelopen zaterdag was het raak. De drie eerste prijzen in de vereniging met 4(!) duiven mee en in de afdeling waar 6709 duiven mee waren, twee bij de eerste 10 (7&8) en nummer 3 was 11. Een geweldige prestatie waar volop voor werd geapplaudisseerd in de vereniging.

Henk : “ Dit had ik niet verwacht, ik had er maar vier mee en er kwamer er drie tegelijk die meteen naar binnen liepen. Ik ben hier heel erg blij mee en daarom geefik een rondje:. Wij vroegen wat voor systeem hij gebruikte waarop hij antwoorde: Ik geef ze voer en water” En daar konden wij het mee doen. Henk van harte gefeliceerd van de hele vereniging de Postduif Amerongen

advertentie
advertentie