Monique Verloop van Jayda CC reikt het sociaal jaarverslag uit aan wethouder  Fluitman van de gemeente Zeist
Monique Verloop van Jayda CC reikt het sociaal jaarverslag uit aan wethouder Fluitman van de gemeente Zeist via Jayda CC

Jayda CC reikt sociaal jaarverslag uit aan wethouder Fluitman van de gemeente Zeist

21 juli 2021 om 09:50 Lokaal Deel je nieuws

Afgelopen week bracht zorgorganisatie Jayda CC haar sociaal jaarverslag over het jaar 2020 uit. Het eerste exemplaar hiervan werd op maandag 12 juli overhandigd aan wethouder Marcel Fluitman van de gemeente Zeist. 

Jayda CC geeft ambulante begeleiding aan jongeren en volwassenen via de Jeugdwet en de WMO in de provincie Utrecht en is ook in de gemeente Zeist zeer actief. De zorgorganisatie, die geen wachtlijsten heeft, werkt met een multi-inzetbaar team van gespecialiseerde hulpverleners die met elkaar het verschil willen maken. 

Monique Verloop (initiatiefnemer van Jayda CC) en Frans Haarsma (zorgcoördinator) bespraken met wethouder Fluitman het sociaal jaarverslag waarin de zorgorganisatie een inkijkje geeft over het jaar 2020. “Een jaar waar vanwege corona - naast onze huisbezoeken - soms ook creatieve oplossingen nodig waren om in contact te blijven met de mensen die van ons begeleiding en coaching ontvingen” aldus Monique Verloop. 

In het sociaal jaarverslag zijn verder o.a. de mooie uitkomsten van het cliënttevredenheidsonderzoek te lezen en de ISO-certificering die de organisatie in 2020 kreeg. Ook wordt een tipje van de sluier gegeven over het jaar 2021 waarin Jayda CC samen met MeanderOmnium en Join-us in Zeist jongeren coacht, helpt om sociaal sterker te worden en in contact brengt met andere jongeren. Dit in twee groepen (12-18 jaar en 18-25 jaar), die om de twee weken op donderdagavond bij elkaar komen in Wijkcentrum de Koppeling. Jongeren die vrienden willen maken kunnen hier nog voor aangemeld worden.

advertentie
advertentie