Aquarel
Aquarel Hetty Wouda

De Kunstroute Doorn Maarn gaat dit jaar door met meer dan 40 deelnemende kunstenaars op 5 en 6 juni

28 mei 2021 om 15:44 Lokaal Deel je nieuws

Het afgelopen jaren hebben veel kunstenaars in stilte aan hun nieuwe collectie gewerkt. Het resultaat valt te zien in het weekend van 5 en 6 juni. 

Meer dan 40 kunstenaars openen hun deuren om u te laten genieten van het resultaat van een jaar focus op het maken van nieuwe kunstwerken.

De werkgroep Kunstroute Doorn Maarn is verheugd om te kunnen melden dat dit jaar een aantal nieuwe kunstenaars voor het eerst hun werk presenteren aan het grote publiek. 

Een van de nieuwe deelneemsters is Melody Reyneveld.
Zij is afgestudeerd in de richting 3D-Design aan de kunstacademie van Utrecht. Naast hoedenmaakster is ze een gepassioneerd reizigster en legt ze al het moois wat ze onderweg tegenkomt vast met haar camera.

Naast fotografie kunt u glaskunst bewonderen, keramiek, schilderijen, tekenkunst, aquarellen en sieraden.

De kunstenaars ontvangen tussen 12.00 uur en 17.00 uur gasten en volgen de Coronaregels. Graag uw mondkapje mee.

Op de website www.kunstroutedoornmaarn.nl kunt u de adressen van de deelnemende kunstenaars vinden. Ook treft u er plattegronden aan die u kunt downloaden. 
Bij de meeste middenstandswinkels in Doorn en Maarn treft u de folder aan met alle adressen, contactgegevens en plattegronden. 

U bent van harte uitgenodigd, namens alle deelnemende kunstenaars van de Kunstroute Doorn Maarn, de Werkgroep: Hans Verloop, Patricia Tesselhof, Nanda van der Vliet, Monique Negemann en Denise Hulst 

Gemengde technieken
Keramiek
Olieverf
advertentie
advertentie