Bij Frouke
Bij Frouke PUPUHR

Ambachtelijk biologisch brood, nieuwe PickUp points voor PUPUHR

19 mei 2021 om 14:13 Lokaal Deel je nieuws

Dat "lokaal" in de belangstelling staat bij de consument merken ze ook bij PUPUHR. Het bedrijf dat afgelopen december startte is heeft recent twee nieuwe PickUp points toegevoegd aan het PUPUHR netwerk op de Utrechtse Heuvelrug.

PUPUHR staat voor PickUp Point Utrechtse HeuvelRug en heeft zich ten doel gesteld om de lokale ondernemers op de Utrechtse Heuvelrug te ondersteunen door  de kwaliteit van het ambacht en het gemak van online te verbinden. 

Afgelopen december is PUPUHR gestart met het brood- en patisserie assortiment van bakkerij De Veldkeuken uit Amelisweerd.  Twee keer per week is het assortiment te bestellen en via de zg. PUPUHR points af te halen. 

Bestellen vóór maandag 12:00 uur:
Ophalen woensdag tussen 10:00 en 13:00 uur op het gekozen Pick-up Point.

Bestellen vóór donderdag 12:00 uur.
Ophalen zaterdag tussen 10:00 en 13:00 uur op het gekozen Pick-up Point.

Naast de PickUp point in Driebergen (Minne en Dixie Veenstr,a Paradijs van Heerlijkheden), Doorn (Bij Frouke) en Amerongen ( Lokaal22) zijn daar dus recent Leersum (Hobbie Lounge) en Woudenberg (kaasknabbel & Zo) aan toegevoegd.

Door vooraf te bestellen kan de bakker op maat bakken en dragen we wij allemaal een klein beetje bij aan het tegen gaan van verspilling.

Meer informatie op www.pupuhr.nl


Op landgoed Rhijnauwen zijn de bakkerij en keuken van De Veldkeuken gevestigd. Hier worden desembrood, patisserie en de lekkerste taarten, puur, ambachtelijk en 100% biologisch gebakken. Pure ingrediënten spelen de hoofdrol. Er wordt gebakken met biologisch meel en hier krijgt het deeg de tijd om te rijzen. De broden worden met de hand gevormd. De bakkerij van de Veldkeuken is 100% eko gecertificeerd.

Biologisch brood Bij Frouke
advertentie
advertentie