Het nieuwe pand van Heuvelrug Notarissen in Leersum
Het nieuwe pand van Heuvelrug Notarissen in Leersum Heuvelrug Notarissen

Heuvelrug Notarissen Doorn en Leersum wordt samengevoegd en gaat naar grotere locatie nabij Leersum

31 maart 2021 om 12:03 Lokaal Deel je nieuws

Heuvelrug Notarissen gaat verhuizen! De huidige kantoren in Doorn en Leersum worden samengevoegd naar een nieuwe locatie tussen Maarn/Maarsbergen en Leersum, op de Maarsbergseweg 20. Notarissen Fedde Op de Coul en Ingeborg van Schuppen betrekken met hun team deze nieuwe locatie. Met de toekomstige locaties Driebergen-Rijsenburg, Leersum en Wijk bij Duurstede blijft Heuvelrug Notarissen duidelijk aanwezig op de schitterende Heuvelrug.

Samengaan Heuvelrug Notarissen Doorn en Leersum

Na een succesvolle fusie van drie notariskantoren in Wijk bij Duurstede in 2018, staat er binnenkort een nieuwe ontwikkeling op de planning. Notaris Fedde Op de Coul vertelt: ‘De kantoren in Doorn en Leersum werden te klein, onze kantoren groeien. Zowel in Doorn als in Leersum weet men ons goed te vinden. Daarnaast richten wij ons ook op de inwoners uit Amerongen, Maarn en Maarsbergen. De samenvoeging van twee kleinere locaties is ook veel efficiënter. We waren al even op zoek naar een nieuw pand toen dit prachtige kantoor op ons pad kwam.’

Centrale ligging, eigen parkeerplaatsen

Heuvelrug Notarissen heeft voor dit pand in Leersum gekozen vanwege de centrale ligging, tussen Leersum, Maarn/Maarsbergen en Doorn, en de uitstekende parkeerfaciliteiten. De regionale functie is voor het kantoor belangrijk. Cliënten uit de omliggende kernen kunnen binnen tien minuten op het kantoor zijn. Ook heeft het pand eigen parkeerplaatsen en is het vanaf de A12 uitstekend bereikbaar. Vanuit Leersum bedient Heuvelrug Notarissen cliënten uit onder andere Maarn, Maarsbergen, Leersum, Amerongen en Doorn. Uiteraard zijn cliënten ook altijd welkom op de locaties in Driebergen-Rijsenburg en Wijk bij Duurstede.

Notaris aan huis

Bent u niet in de gelegenheid om naar één van de kantoren te komen? Of wilt u liever bij u thuis uw privésituatie bespreken? Dit is altijd mogelijk op afspraak. Door de centrale ligging is de reistijd erg beperkt.

advertentie
advertentie