Politiek talent gezocht What do you want to do ? New mailCopy

27 februari 2021 om 14:58 Lokaal Deel je nieuws

Voel jij je betrokken bij de lokale samenleving? Maak jij je druk om het woningtekort, de jeugdzorg, het klimaat, eerlijke lastenverdeling of andere zaken die spelen in onze gemeente, dan is dit het moment om in actie te komen. Heb je daar zin in en durf je het aan?
 
Met passie zetten wij van OPEN ons in voor de versterking van de lokale samenleving. Daarbij zetten we deuren en ramen open voor vernieuwende gedachten, die onze gemeente socialer en de leefomgeving groener en duurzamer maakt. OPEN is niet zomaar een naam; hij staat voor vernieuwing en beweging. De lokale politiek gaat over zaken waar we dagelijks mee van doen hebben, als bewoner, als verenigingslid, als verkeersdeelnemer, als buur. Hoe beter wij onze medebewoners erbij kunnen betrekken, hoe meer lokale politiek echt dichtbij komt. We willen de actieve bijdrage van velen benutten om daarmee onze gezamenlijke idealen te realiseren.
 
Wij van OPEN zoeken kandidaten voor de gemeenteraad. Kandidaten van OPEN zetten hun schouders onder de speerpunten van onze beweging: een socialere en groenere Heuvelrug. Natuurlijk samen met alle inwoners die zich betrokken voelen bij hun woon- en leefomgeving.
 
Er zijn zoveel betrokken mensen in de kernen van de Utrechtse Heuvelrug, zoveel inwoners die omzien naar elkaar. Onze leefomgeving is een groene schatkamer, die we duurzaam aan toekomstige generaties willen doorgeven. Wij zijn geïnspireerd om ons lokale beleid sociaal en groen te maken. Veel inwoners vinden dit belangrijk, maar in besluiten en daden van de gemeente kunnen we daar echt meer aan doen. Dan kan in de fractie van OPEN niet alleen met vergaderen. Vaak zijn er goede bewonersinitiatieven te ondersteunen en verfrissende voorstellen in te brengen. Kandidaten van OPEN gaan deze uitdaging aan en maken hier tijd voor vrij.
 
Ben je geïnteresseerd of ken je iemand die hier volgens jou bij past, meld dit dan aan Harrie Swarte en Age Halma via info@sociaalengroen.nl.

Je interesse wordt vertrouwelijk behandeld.

 
What do you want to do ?
New mail
advertentie
advertentie