Sjef en Angeline ten Berge tikken de Doornse Kei aan
Sjef en Angeline ten Berge tikken de Doornse Kei aan Denise ten Berge

Echtpaar Ten Berge viert gouden jubileum na 50 jaar huwelijk

28 januari 2021 om 13:43 Lokaal Deel je nieuws

Het echtpaar Sjef en Angeline ten Berge uit Doorn viert op zaterdag 30 januari aanstaande hun vijftigjarige huwelijksjubileum. Bijna de gehele periode wonen ze in Doorn op de Perengaard. De familie roept bekenden op een kaart te sturen naar dit gouden paar.

Het echtpaar is al 50 jaar gelukkig getrouwd en heeft drie zonen, drie schoondochters en zes kleinkinderen. Sjef en Angeline hebben beiden een leven lang voor de klas gestaan als respectievelijk leraar Biologie en lerares Nederlands. Ze hebben na hun pensioen als trotse opa en oma een actief leven gehouden en zijn daarnaast al jaren bevlogen vrijwilligers, en daardoor bij velen in de regio bekend. Angeline heeft zich vanaf de oprichting ingezet voor de Bibliotheek van Doorn en de voetbalvereniging DEV waar alle zoons stonden opgesteld. In 1996 werd ze daar als eerste vrouw verkozen tot "DEV man van het jaar". Ook is ze jaren verslaggever en fotograaf geweest voor de Doornse Nieuwsbode. Sjef is sinds de oprichting in 1978 betrokken geweest bij de Vogelwacht Driebergen/Doorn. Momenteel is hij er voorzitter en hij verzorgt veel excursies en lezingen. Ook is Sjef iedere week, door weer en wind, te vinden op de Doornse Golfclub, waar hij op de green ook de vogelstand goed in de gaten houdt.

Helaas lukt het vanwege corona niet om dit gouden feest uitbundig te vieren. De familie zou het daarom heel leuk vinden als Sjef en Angeline op deze speciale dag een kaart met felicitatie ontvangen van vrienden en bekenden uit de regio. Het adres van de familie Ten Berge is Perengaard 2, 3941 LX Doorn.

advertentie
advertentie