Ook Sinterklaas nam afgelopen week op gepaste afstand afscheid van juf Dute (l)
Ook Sinterklaas nam afgelopen week op gepaste afstand afscheid van juf Dute (l) MStigters

Afscheid juf Dute na 44 jaar De Zonheuvel What do you want to do ? New mailCopy

7 december 2020 om 19:17 Sport Deel je nieuws

Driebergen - Na een prachtige onderwijscarrière van 44 jaar, neemt juf Dute Groot Hulze afscheid van basisschool De Zonheuvel om van haar welverdiende pensioen te gaan genieten.

Op dinsdag 15 december is er voor alle ouders en kinderen een feestelijk uitzwaaimoment op het Burgemeesterpark tussen 8.30 en 9.30 uur. Ook oud-leerlingen, oud-collega’s en ouders van oud-leerlingen zijn hierbij van harte welkom. Natuurlijk wordt er hierbij rekening gehouden met de coronaregels. Na deze “drive thru” heeft juf Dute nog een gezellige afscheidsdag met  haar groep en later op de dag volgt er een afsluiting met het schoolteam.

Juf Dute begon haar loopbaan op de Parkschool (nu De Zonheuvel ), toen nog een aparte kleuterschool en lagere school. De integratie was een van de eerste grote onderwijsvernieuwingen waar ze bij betrokken was. Er zouden er nog heel veel volgen! Naast alle vernieuwingen heeft Dute veel directeuren en collega’s meegemaakt. Dute was een actief teamlid. Ze heeft veel studenten opgeleid en  leerde hen “de kneepjes van het vak”.  Juf Dute kon veel van haar enthousiasme kwijt in het projectonderwijs: waar ze ook kwam verzamelde ze spullen voor de verschillende projecten en voor ieder project wist ze bij de kleuters een hoge mate van betrokkenheid te creëren. Ze zorgde voor rust en structuur in de klas en had oog en oor voor de eigenheid van ieder kind!

Juf Dute, een unieke juf, een begrip in Driebergen!  Haar werk was haar hobby, ze heeft genoten van heel veel kleuters en meer dan 1000 kleuters hebben genoten van haar!

 
What do you want to do ?
New mail
advertentie
advertentie