Het Kerstcadeau voor Amerongen begint met het vinden van het licht op 11 december
Het Kerstcadeau voor Amerongen begint met het vinden van het licht op 11 december PKN Groningen

Het Kerstcadeau voor Amerongen

7 december 2020 om 09:44 Lokaal Deel je nieuws

De band van de Protestantse Wijkgemeente in Amerongen organiseert naast de TOP 2000 ook een Kerstcadeau voor alle Amerongers.

De CYA band zal een online optreden verzorgen op 19 december 2020, om 20:00 uur. Het Kerstcadeau voor Amerongen draagt de titel Waymaker. Dit is ook één van de nummers die de band zal spelen. Het optreden is te zien via KerkTV en Regio90 TV.  Het optreden bestaat uit filmpjes uit het dorp, afgewisseld met live muziek en een verhaal vanuit een prachtig verlichte Andrieskerk. De band is goed gevuld met 6 muzikanten en 4 zangers. 

De band houdt ook twee Try-outs op vrijdag 18  ecember om 20:00 uur en zaterdag 19 december  om 17:00 uur voor steeds 30 personen. Gratis kaarten hiervoor worden op vrijdagavond, 11 december door het dorp verspreid. Dit zullen we op veel verschillende plaatsen doen. Wanneer u een uitnodiging vindt is het wel zaak snel te registreren, want vol is vol. Hint: Zoek het licht en vind een uitnodiging. Een wandelingetje door Amerongen kan dan veel opleveren.

Meer informatie is te vinden op pwamerongen.nl/waymaker

advertentie
advertentie