Nieuw Gymnastieklessen Overberg

26 oktober 2020 om 18:38 Sport Deel je nieuws

OVERBERG – Met ingang van 4 november 2020 worden er gymnastieklessen in Overberg aangeboden mits voldoende belangstelling.

De lessen worden op een plezierige, speelse en verantwoorde manier gegeven door gediplomeerde trainers. Er wordt aandacht besteed aan het leren van onderdelen op zowel brug, balk, sprong en vloer. Iedereen begint met de grondvormen van het turnen. En daarna zullen zo snel mogelijk enkele spectaculaire elementen worden aangeleerd. Maar er is ook tijd voor spel vormen.

Er is ook veel ruimte voor eigen inbreng (wensen) van leden. We proberen met zijn allen iets leuks neer te zetten voor de jeugd in Overberg.

Uiteraard worden de oefeningen in veilige, haalbare situaties aangeleerd, zodat de kinderen in kleine stappen een oefening onder de knie krijgen. We werken met uitzondering van andere club in kleine groepen (maximaal 12) en wanneer haalbaar minimaal 1 assistent om zoveel mogelijk te kunnen trainen en nieuwe dingen te leren. Dit in tegenstelling tot andere club in de omgeving waar grootte groepen veelal het beeld bepalen.

Daarnaast levert dit op dat ieder kind welkom is of je nu moeite hebt met bewegen of veel uitdaging nodig hebt. Plezier en een leuke tijd met elkaar hebben is het belangrijkste. De prestatie is meedoen is belangrijker dan winnen.

We geven les aan kinderen van de basisschool van groep 1 tot en met 8. De kinderen worden in de gymnastiekgroepen ingedeeld op basis van deze groepen. Turnen is zowel voor jongens als meisjes. Er is nog plek op alle groepen voor nieuwe leden.

De contributie word per jaar aangegaan. Het jaar loopt van januari tot december. Juni,Juli en Augustus is er geen les. Tot de kerstvakantie is het ieder geval € 40,00. Daarna word gekeken of het haalbaar is om door te gaan.

Het lesrooster en dagen word bepaald naar aanleiding van de belangstelling. We starten alleen bij voldoende deelnemers. Daarom is opgeven van te voren verplicht.

Woensdag

13.00-14.00 uur kleutergym 4 en 5 jarigen

14.00-1500 uur 6 jaar en ouder.

Vrijdag:

13.30-14.30 uur kleutergym 4 en 5 jarigen

14.30-1530 uur 6 jaar en ouder.

Het is mogelijk om gratis proeflessen mee te draaien. Voor informatie kunt u bellen

(06-25304493)Belangstellende kunnen zich alleen opgeven door te mailen naar: gymnastiekoverberg@gmail.com

 

advertentie
advertentie