Deelnemers aan leesclub
Deelnemers aan leesclub Arjanneke van den Berg

leesclubs Senia in september van start in amerongen en doorn

4 augustus 2020 om 15:41 Maatschappelijk Deel je nieuws

Heeft u juist nu, in deze coronaperiode, de tijd om mooie boeken te lezen en de behoefte om uw leeservaring met anderen te delen? Word dan lid van een Senia-leesclub, ontmoet nieuwe mensen en voer inspirerende gesprekken.
Met inachtneming van de dan geldende regels gaan we in september weer van start  met (kleine) leesclubs voor  diverse programma's: literatuur, (kunst)geschiedenis, biografieën, filosofie, Engels, Duits en Frans.

De leesgroepen maken een keuze uit een gevarieerde boekenlijst, opgesteld door deskundigen. De boeken worden besproken aan de hand van leeswijzers met discussievragen die het gesprek in de leesgroep houvast bieden. 


Door het organiseren van informatie bijeenkomsten in uw woonplaats willen we belangstellenden met elkaar in contact brengen.
Zo zijn er bijvoorbeeld in Amerongen al een paar geïnteresseerden voor een leesclub literatuur en in Doorn voor een leesclub geschiedenis en/of biografie.

Heeft u belangstelling? Neem voor meer informatie een kijkje op de website www.senia.nl, of neem contact op met ria.benschop@senia.nl.

advertentie
advertentie