Wachten op de prijsuitreiking
Wachten op de prijsuitreiking fotodienst DGC

2e maandbeker 2020 op de Doornse Golf Club

2 augustus 2020 om 19:34 Overig Deel je nieuws

Door het Covid19 virus is de golfbaan twee maanden dicht geweest en moest het wedstrijdprogramma danig ingekort worden. Vandaar ook dat pas nu de tweede editie van de maandbeker kon worden gespeeld. In het licht van de werkelijke problemen in de maatschappij niet wereldschokkend maar het vereist wat aanpassingen.

De inschrijving was duidelijk overtekend en de organisatie moest om veiligheidsredenen een aantal spelers teleurstellen. Zij die er wel waren, 40 enthousiaste golfers, konden onder prima omstandigheden laten zien dat de clubs niet roestig waren geworden.

Er werden prima scores genoteerd en menigeen kan een verlaging van de handicap tegemoet zien. Prijzen waren er ook natuurlijk. Het voert te ver om een uitputtend overzicht te geven maar de neary prijzen gingen naar Derk Jan Bremmer en Margaret van der Beek. Laatstgenoemde sleepte ook de overwinning bij de dames in de wacht. Bij de heren was Loek Lablans, in ieder geval vandaag, de beste. 

Alle prijswinnaars gefeliciteerd. Een woord van dank aan het bedienend personeel van de horeca en de organisatie voor een prima dag.

gezelligheid op het terras
advertentie
advertentie