Wynand Brants overhandigt de cheque aan Ellenoor Piersma van de Gouden Diners in Ontmoetingscentrum De Vijver.
Wynand Brants overhandigt de cheque aan Ellenoor Piersma van de Gouden Diners in Ontmoetingscentrum De Vijver. Ans Vessies

Cheque van 11.350 euro voor eetinitiatieven in de Heuvelrug

17 juli 2018 om 16:45 lokaal Deel je nieuws

 

De Ronde Tafel Utrechtse Heuvelrug heeft een bedrag van 11.350 euro opgehaald voor eetinitiatieven in onze gemeente. Deze initiatieven hebben tot doel om ouderen de gelegenheid te bieden samen te eten. Dat biedt een goede gelegenheid om met elkaar kennis te maken en nieuwe contacten te leggen. Het bedrag is opgehaald tijdens een benefietdiner dat op 8 juni jl. is georganiseerd. Tijdens het diner werd een veiling en een loterij georganiseerd ten behoeve van deze eetinitiatieven. De geveilde items zijn kosteloos ter beschikking gesteld door onder andere ondernemers uit de Heuvelrug.

De eetinitiatieven kunnen het geld gebruiken voor bijvoorbeeld het organiseren van de diners, het aanschaffen van keukengerei of het vervoer van minder valide ouderen naar de locatie. “De opbrengst van dit diner geeft ons de kans om deze initiatieven voor een langere tijd voor te zetten en uit te bouwen.”, aldus een enthousiaste Ellenoor Piersma van de Gouden Diners. De Diners worden georganiseerd onder de vlag van De Brug. Wynand Brants van de Ronde Tafel Utrechtse Heuvelrug vult aan: “Wij zijn blij met de donaties van de ondernemers uit de Heuvelrug en daarbuiten die hebben bijgedragen aan deze mooie opbrengst.”

De Ronde Tafel Utrechtse Heuvelrug is vereniging voor mannen tussen de 18 en 40 jaar en zet zich vaker in voor goede doelen in onze gemeente. Ieder jaar wordt er vrijwilligerswerk gedaan en een benefietevenement georganiseerd voor het goede doel. Kunt u ook als lokaal goed doel ook een steuntje in de rug gebruiken? Mail de Ronde Tafel dan op secretaris@rt133.nl.

De blije deelnemers van de Gouden Diners.
advertentie
advertentie