H.C. de Haaskamp en Kinderopvang SKDD gaan voor een Sport BSO in Amerongen!
H.C. de Haaskamp en Kinderopvang SKDD gaan voor een Sport BSO in Amerongen! Kinderopvang SKDD

Hockeyclub de Haaskamp en Kinderopvang SKDD tekenen voor nieuwe Sport BSO Amerongen

13 juli 2018 om 12:06 lokaal Deel je nieuws

Afgelopen donderdag 12 juli ondertekende Hockeyclub De Haaskamp een samenwerkingsovereenkomst met Kinderopvang SKDD. Vanaf 27 augustus opent op het terrein van de club Sport BSO Amerongen.

De ondertekening vond plaats langs de lijn van het zonnige hockeyveld door het bestuur, de stichting Accommodatie en SKDD. Jan-Willem Hermans van de stichting Accommodatie H.C. de Haaskamp en Ruben van der Made van Kinderopvang SKDD ondertekenden deze bijzondere samenwerking. ‘We zijn hier erg blij mee en hebben in H.C. de Haaskamp een prettige partner gevonden. Naast onze kinderdagverblijven, peuterspeelgroepen en BSO’s in de regio, maken we al jaren veel sportieve kinderen en hun ouders blij met een Sport BSO in Driebergen, Doorn en Maarn. Aangezien er in Amerongen nog geen Sport BSO was en we gemerkt hebben dat hier behoefte aan is, verwachten we dat we hiermee een mooie toevoeging in het aanbod maken in de regio’, aldus Ruben van der Made directeur van Kinderopvang SKDD.
 

De Sport BSO zal bestaan uit een ervaren team met een sportopleiding en een pedagogische achtergrond. Er wordt volop buiten gesport en alleen bij heel slecht weer vind je ze binnen. De BSO is er voor alle kinderen vanaf 4 jaar van de basisscholen Amerongen en Elst en geopend na schooltijd tot 18.30 uur.

Ervaren organisatie
Kinderopvang SKDD heeft al heel wat jaren kinderen in Driebergen, Doorn, Leersum, Maarn en Overberg groot zien worden. Met hun 15 BSO’s (waaronder 4 Sport BSO’s),  5 kinderdagverblijven en 6 peuterspeelgroepen zijn ze voor veel ouders een betrouwbare partner gebleken.

 

Gratis Sport-INN
Op woensdag 12 september en vrijdag 21 september organiseert de BSO een gratis ‘Sport-INN’ waar kennisgemaakt kan worden met het team en met allerlei sportvarianten. Iedereen is welkom van 15.30 tot 17.00 uur. Aanmelden voor de Sport-INN kan via activiteiten@skdd.nl

Meer info?
Voor informatie over de mogelijkheden op de BSO neem contact op met info@skdd.nl of via 03 43 – 51 60 00 of schijf je in via de website www.skdd.nl

advertentie
advertentie