Opening belevingstuin 'Forêthof' Bartiméus

27 mei 2018 om 10:31 lokaal Deel je nieuws

Onder belangstelling van bewoners, begeleiders, leden van de Doornse Golf Club, genodigden en betrokken bedrijven is de 'Forêthof' tuin bij Bartiméus in Doorn gisteren op feestelijke wijze geopend. De 'Forethof' is een beleving van geluiden, geuren, bloemen en planten die prikkelend zijn voor de oudere bewoners met een meervoudige beperking.

Met inzet van 30 vrijwilligers van de golfclub is er een mooie belevingstuin aangelegd op het terrein van Bartiméus in Doorn. In het kader van hun 25-jarig jubileum heeft de Doornse Golf Club het project ‘Forêthof’ omarmd.

Jubileumproject Doornse Golf Club

Marijke van der Wal, beleidsmedewerker Wonen Bartiméus: 'Met veel enthousiasme, inzet en een zeer prettige samenwerking is in een aantal maanden de tuin gerealiseerd. Een prachtig project voor onze meervoudig beperkte bewoners in Doorn. Ze kunnen nu samen met anderen plezier maken door een activiteit te ondernemen, te bewegen en te genieten van de groene omgeving. Veel dank aan de Doornse Golf Club voor hun maatschappelijke betrokkenheid voor Bartiméus tijdens hun jubileumjaar'.

‘Forêthof’, een mooie belevingsplek op het terrein van Bartiméus, waar het heerlijk genieten en ontspannen is.

Meer over Wonen bij Bartiméus vindt u op onze site.

advertentie
advertentie