Lions-president overhandigt bestek aan Ab Blooi uit Driebergen
Lions-president overhandigt bestek aan Ab Blooi uit Driebergen LCUH

Lions schenkt ‘Gouden Diners’ bestek van Sola

23 mei 2018 om 21:57 lokaal Deel je nieuws

De Gouden Diners in Driebergen worden georganiseerd voor ouderen die het leuk vinden om samen te koken en te dineren. ’s Avonds niet alleen eten, maar gezellig samen in een groep.

Bij de Gouden Diners komen juist die oudere ouderen die het niet leuk vinden om ‘s avonds alleen te eten en graag gezelligheid willen. Deze doelgroep blijkt in  Driebergen groot.  Per Gouden Diner kunnen 20 deelnemers voor € 5.- per persoon meekoken en mee-eten. De deelnemers nemen zelf een schort en snijplank mee en gaan aan de slag met de door de organisatie gekochte ingrediënten. De keukenapparatuur is enigszins verouderd maar de koks hebben daar inmiddels handigheid mee gekregen. Na het werk wordt er eerst geborreld. Daarna aan de vooraf al gedekte tafel wordt  verder bijgepraat en van een het diner genoten.  De organisatie is het erover eens: het is bere-gezellig!

Zin om ook eens mee te eten? Zeker een keer doen en de bijzondere sfeer meemaken. Er  is nog plaats voor meerdere senioren, dus een unieke kans.

Bestek geschonken via Lions en Sola
Gouden Diners heeft met een gift van de Ouderenbond het nodige keukengerei kunnen kopen en servies bij elkaar gesprokkeld. Fatsoenlijk bestek ontbrak nog. Lions Club Utrechtse Heuvelrug heeft samen met Sola Zeist prachtig bestek weten te realiseren, wat de diners nog meer de gouden gloed van genieten geeft. Op een bijeenkomst van de Gouden Diners kreeg de heer Ab  Blooi met bijna 90 jaar  de oudste deelnemer, symbolisch het bestek overhandigd door de voorzitter Pim Daalhuisen van de Lions CUH.

Vrijwilligers
Gouden Diners kan altijd nog vrijwilligers gebruiken om eenmaal in de maand mee te draaien. Of om de deelnemers van de diners van vervoer te voorzien. Uw beloning: veel gezelligheid en zeer blije medebewoners uit Driebergen!

 Goed om te weten:

-        Vervoer kan geregeld worden.
-        Kosten zijn 5 euro per diner.
-        Elke tweede en vierde dinsdag van de maand.
-        Deelname: 1x per maand
-        Locatie: De Vijver, Vijverlaan 10, Driebergen.
-        Aanmelden of informatie: Ellenoor Piersma, 06 27884979 of 0343 555401. goudendagen@iszdebrug.nl

advertentie
advertentie