Familie de Vries op de Kerstmarkt
Familie de Vries op de Kerstmarkt Willem van Cappelle

Zonnebloem afdeling Driebergen verdient een steuntje in de rug.

18 mei 2018 om 10:55 lokaal Deel je nieuws

Elk jaar geeft de KRO een mooi bedrag aan drie goede doelen die op een bijzondere manier bijdragen aan een warme, zorgzame samenleving. KRO-leden kunnen het goede doel waar zij vrijwilligerswerk voor doen of een warm hart toedragen aanmelden, deze doelen maken kans op een donatie van € 10.000, € 5.000 of € 2.500.

Agnes Snel uit Driebergen-Rijsenburg is één van de deelnemers aan deze actie en probeert nu voor haar inzending Zonnebloem afdeling Driebergen zoveel mogelijk stemmen te werven en zo misschien wel voor € 10.000 te verdienen voor de 1 op 1 activiteiten van deze afdeling.

Agnes Snel vertelt waarom juist haar goede doel dit financiële steuntje in de rug van de KRO zo verdient: De Zonnebloem organiseert naast haar vaste activiteiten kleinschalige 1 op 1 activiteiten voor gasten die zelf de deur niet meer uit kunnen. Onze fysiek beperkte gasten willen dan vaak nog graag één keer naar zee, de Efteling, het theater, de dierentuin of bijv. het graf bezoeken van hun ouders. Dure uitjes die zijzelf vaak niet kunnen bekostigen. Wij als Zonnebloem Driebergen zouden graag al die wensen inwilligen en daarom heb ik onze afdeling aangemeld voor sponsoring van de Actie Warm Hart van de KRO.

U helpt mij enorm door op het door mij gekozen goede doel te stemmen! Dit kan op: https://www.kro.nl/geven/zonnebloem-afdeling-driebergen. U moet uw stem nog via de mail bevestigen om hem geldig te maken.

advertentie
advertentie