De sleuteloverdracht voor de kantoorruimte vanuit wethouder Boonzaaijer naar bestuurder Hagen van QuaRijn
De sleuteloverdracht voor de kantoorruimte vanuit wethouder Boonzaaijer naar bestuurder Hagen van QuaRijn QuaRijn

Sleuteloverdracht kantoorruimte QuaRijn

22 april 2021 om 13:44 Zakelijk Deel je nieuws

"Het is een bijzondere tijd voor deze verhuizing", zegt Mirjam Hagen, bestuurder van QuaRijn. Enorm blij zijn de 70 collega´s met hun toekomstige werkplek in Doorn. Het is geweldig om op termijn gemakkelijk te kunnen samenwerken. Na 10 jaar vanuit drie locaties te hebben gewerkt voelt deze locatie als 'een lot uit de loterij'.

Doorn: middenin het centrum van de regio waar QuaRijn actief is. Vlakbij Het Zonnehuis waar de zorgaanbieder een toekomstbestendige zorglocatie neerzet. Voor ouderen die revalideren, mensen met dementie of Korsakov. En ook voor het Diakonessenhuis, de huisarts en apotheek. Zodat de inwoners uit de Heuvelrug en omgeving ook in de toekomst specialistische zorg en behandeling dichtbij huis kunnen vinden.

Mirjam Hagen: "We hopen dat ook de werkrichtlijnen spoedig versoepeld kunnen worden, zodat we het plezier kunnen ervaren van het werken vanuit deze locatie. We zullen de bewoners en zorgcollega´s in de dagelijkse praktijk missen. Maar alle stafmedewerkers zullen meerdere keren per jaar in de zorg meehelpen, want het is essentieel het gevoel met de zorg en de cliënten vast te houden. Daar doen we het allemaal voor!"

advertentie
advertentie