Kookwedstrijd leerlingen Vakcollege Maarsbergen

10 april 2018 om 15:03 lokaal Deel je nieuws

Op donderdag 12 april is de bloedstollende finale van Heel Maarsbergen kookt! Na vier spannende voorrondes zal een jury bestaande uit: chefkok Tamara de Borst (winnaar van TopChef 2012) en chefkok Patrick Kessler (Restaurant De Kersentuin, Amsterdam), de gerechten beoordelen.

Op donderdag 15 maart is klas 1 M&D gestart met Heel Maarsbergen Kookt. Een kookwedstrijd die bestaat uit vier voorrondes en één finale. De leerlingen van M&D hebben de fantastische titel ‘Heel Maarsbergen Kookt’ zelf bedacht. 

De deelnemende leerlingen zijn verdeeld in vier teams van vier leerlingen. Ze hebben allemaal een koksmuts gekregen en die hebben ze als team versierd.

Verder gaan de leerlingen vier rondes koken. De volgende gerechtjes staan in de planning: Italiaanse salade, gevulde tomaten, mini-cheeseburgers en flensjes. Elke ronde strijden de teams tegen elkaar om het lekkerste gerecht te bereiden. 

In de finale krijgt ieder team één van deze vier gerechten toegewezen. Die gaan ze als team zo goed mogelijk klaarmaken. Iedereen is van 9.15 tot 12.00 uur welkom om de jonge koks te komen aanmoedigen!

advertentie
advertentie