Reizend Alzheimer Cafe in Maarn

31 maart 2018 om 10:27 lokaal Deel je nieuws

Dagbesteding en dementie

Op maandagmiddag 9 april 2018 is er in het Trefpunt, Trompstaete 48 in Maarn weer een Alzheimer Café. Het thema deze middag is “Dagbesteding en dementie”. Gespecialiseerde dagopvang kan structuur en een zinvolle invulling geven aan de dagelijkse gang van zaken van je naaste met dementie. Tegelijkertijd krijg jij als mantelzorger tijd voor jezelf.

Medewerkers van het Ontmoetingscentrum Amerongen van St.QuaRijn zullen uitleg geven welke soorten dagopvang er zijn, wat er gedaan wordt tijdens de dagbesteding, waar je dagopvang aanvraagt. Maar ook zullen ze uw vragen beantwoorden.

 Het café gaat open om 14.00 uur. Gastvrouwen/heren ontvangen de gasten en maken hen wegwijs. Alzheimer Nederland staat er met een informatietafel. Er is gezellige muziek en er is koffie en thee. De inloop en ontvangst met koffie en thee duurt tot 14.30 uur. Dan krijgen de dames van het Ontmoetingscentrum Amerongen het woord. Vervolgens is er ruim de tijd voor verdere vragen en onderlinge discussie. Om 16.00 uur is het programma afgelopen en is er gelegenheid aan een bar een drankje te nemen en even na te praten.

Iedereen is welkom, u hoeft zich vooraf niet aan te melden. De toegang en koffie en thee zijn  gratis;  verdere consumpties kosten € 1. Het Alzheimer Café Maarn maakt deel uit van het Reizende Alzheimer Café Utrechtse Heuvelrug, een initiatief van Alzheimer Nederland afd. Zeist e.o., St.QuaRijn, Vitras, Soc. Dorpsteam Maarn/Maarsbergen, Heuvelrug Senioren, Samen op de Heuvelrug, Ontmoetingscentrum Amerongen en Dorpsnetwerk LeersumVoor meer informatie kunt u contact opnemen met Marjolein Copier, 0343-442804 of 06-46492141

advertentie
advertentie