Sfeerimpressie
Sfeerimpressie Pieter v Doorn

Muziek van Hollandse Bodem, Voorjaarsconcert EMM

24 maart 2018 om 16:42 lokaal Deel je nieuws

Het was een echt Hollands feestje afgelopen zaterdag in de Binder. EMM gaf haar voorjaarsconcert met het thema ’Muziek van Hollandse bodem’. Met Hollandse vlaggetjes, ballonnen en tulpen, zat het met de aankleding wel goed.

De avond begon met een optreden van het klein orkest o.l.v. dirigent Peter van Bokhorst. Het klein orkest zat in de foyer waar het publiek kon luisteren naar ‘Get ready for this’, ‘Goede tijden, slechte tijden’ en ‘This is what it feels like’.

Vervolgens werd iedereen uitgenodigd in de sporthal waar de majorettes o.l.v. instructrice Sabine van Helden hun nieuwe wedstrijdshow uitvoerden. Deze ruimte gaf hun de mogelijkheid te laten zien wat ze allemaal kunnen en hiervoor kregen zij een groot applaus.

Tijd om de deuren van de theaterzaal te openen. Terwijl DJ Michael Hollandse muziek draaide, zocht het publiek een plekje aan de lange tafels.

De muzikanten van de harmonie, o.l.v. dirigente Arlette Zwaans, en de MPC, o.l.v. instructeur Pieter Bolt, hadden een plek voor het podium, dichtbij het publiek.

Via teksten op een scherm werd het publiek uitgenodigd mee te zingen met nummers als ‘Why tell me why’, ‘Het Dorp’, ‘Ik leef niet meer voor jou’ en ‘Zwart wit’. Ook waren er medleys van Shaffy, Doe Maar en Rob de Nijs. De majorettes deden mee met ‘De Efteling’ en ‘Martin Garrix’ en de gezamenlijke afsluiting was dit jaar ‘Rood’ van Marco Borsato. 

Er was een bar in de zaal en het publiek werd getrakteerd op de typisch Hollandse lekkernijen kaas en bitterballen. Na afloop ging het Hollands feestje nog even door met muziek van DJ Michael. Het was een zeer geslaagde avond!

Tijdens het concert werd Noor Blankestijn gehuldigd, als majorette is zij al 10 jaar actief bij EMM!

Huldiging Noor Blankestijn 10 jaar Majorette
advertentie
advertentie