Jongens Shinty JF2-1 geven cheque aan Linda Platvoet van de Voedselbank Utrechtse Heuvelrug
Jongens Shinty JF2-1 geven cheque aan Linda Platvoet van de Voedselbank Utrechtse Heuvelrug Michel Kriatkow

JONGE JEUGD SPEELT BETAALD HOCKEY VOOR VOEDSELBANK

23 november 2020 om 16:22 Overig Deel je nieuws

Afgelopen weekend gaven Floris, Hein, Sebastian, Sven, Tijn en Valentin een cheque aan de Voedselbank Utrechtse Heuvelrug. Samen met Sjoerd scoorden ze een recordbedrag van €240,03 bij elkaar! 

Gesponsorde doelpunten

Vorig weekend liet de JF2-1 via www.goal41.nl hun vriendschappelijk wedstrijdje sponsoren voor 1 euro per doelpunt. Opa’s, oma’s, ooms, tantes en de buren….iedereen werd gevraagd mee te doen. En dankzij de monsterscore van 9 doelpunten (eigenlijk 19 verdeeld over 2 wedstrijden) liep het sponsorbedrag flink op. Onderweg naar huis werden de sommen al gemaakt over het totaalbedrag.

Enorm applaus

En vandaag was het zover.... bestuurslid Linda Platvoet van de Voedselbank nam de cheque in ontvangst en gaf de jongens een groot applaus voor hun inzet. 

"Geweldig dat jullie de mensen die de boodschappen soms niet goed kunnen betalen helpen. Jullie bijdrage zorgt dat ook deze mensen gewoon te kunnen eten." 

Vol trots gingen de jonge spelers naar huis. Aan de keukentafel werd nog even nagepraat "Mooi dat ons team zoveel centjes heeft verdiend voor de mensen” aldus Valentin.

Wat een enthousiasme...Zo te horen bevalt het betaald hockey spelen de JF2-1 goed. Dat belooft wat!

Oproep voor andere teams

Het zou fantastisch zijn als jij met jouw team ook een mooi doel willen steunt. De jongens van Shinty hebben laten zien hoe eenvoudig je een wedstrijd laat sponsoren. Kijk op www.goal41.nl/handleiding. En maak ook een ander blij met jullie treffers!

advertentie
advertentie