Medewerkers van Koek & Ei
Medewerkers van Koek & Ei J. van Pinxteren

Collecteweek HandicapNL samen met Koek & Ei.

11 september 2020 om 15:25 Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Collecteweek HandicapNL

Iedereen eerlijke kansen

Op maandag 21 september start HandicapNL met de landelijke collecte en vraagt daarbij aandacht voor de positie van mensen met een fysieke of verstandelijke beperking.

HandicapNL droomt van een Nederland waarin je met een handicap echt kunt meedoen. Wij willen een maatschappij waarin je eigen keuzes kunt maken. Waarin je  weerbaarder bent en zichtbaar is wat je kan en niet wat je beperkt. Door je te ondersteunen om het heft in eigen handen te nemen.

Op maandag 21 september start HandicapNL met de landelijke collecte en vraagt daarbij aandacht voor de positie van mensen met een fysieke of verstandelijke beperking.

In Driebergen collecteert HandicapNL dit jaar samen met KOEK&EI, het gezellige lunchrestaurant op steenworp afstand van het winkelhart van Driebergen. Een plek om even te relaxen en je thuis te voelen. Het is ook een plek met een bijzonder verhaal over bijzondere mensen. Het personeel is vol passie en enthousiasme bezig met het horeca vak. Dat is op zich al heel mooi en bijzonder. Maar belangrijker nog is dat het personeel grotendeels bestaat uit mensen die in onze huidige maatschappij moeite hebben om mee te komen en niet altijd eerlijke kansen krijgen. Die kans tot ontwikkeling en zinvolle dagbesteding krijgen ze bij KOEK&EI!

Na een korte pauze door Covid-19 staan de medewerkers weer met plezier voor u in de keuken en de bediening. Zorg coördinator bij KOEK & EI, Alexandra Goedkoop vertelt over het grote belang van het werk voor de medewerkers en dat alles op alles is gezet om zo snel mogelijk weer op afstand met elkaar aan de slag te gaan.

Collecteer ook mee. Door de aanschaf van bijvoorbeeld een hydraulisch verstelbare afwaskruk en een pratende weegschaal wordt zelfstandig werken nog makkelijker. HandicapNL stopt niet voordat alle Nederlanders met een handicap een normaal dagelijks leven hebben.

Doe mee op: https://handicapnl.digicollect.nl

advertentie
advertentie