Muzikale Zomergasten in de Schermerij

9 juli 2020 om 11:47 hartenziel Deel je nieuws

Muzikale Zomergasten in de Schermerij

 

Zomergasten 2020 staat in het teken van muziek!. Op dinsdagmorgen van 21 juli tot 25 augustus van 10:30 tot ongeveer 11:45 uur bent u van harte welkom om u door muzikaal talent te laten verrassen.

 

De afgelopen vier jaar is in de zomerperiode het Zomergasten programma in de Schermerij georganiseerd, een serie lezingen voor iedereen die niet op reis gaat, maar er toch even uit wil. IWij zijn heel blij dat het is gelukt om ook dit jaar een Zomergasten programma te organiseren!

Het is een alternatief programma waarbij een gevarieerd gezelschap van muzikaal talent bereid is om een optreden te verzorgen in het Atrium van de Schermerij. Het zal plaatsvinden gedurende de schoolvakanties op dinsdagmorgen van 21 jul tot 25 augustus van  10:30 tot ongeveer 11:45 uur, met in de pauze een kopje koffie of thee.  Zomergasten wordt u aangeboden door drie Leersumse kerken en Vrienden van de Schermerij.

 

Bewoners van de Schermerij en de Residentie en andere belangstellenden zijn van harte welkom de optredens bij te wonen. Vanwege de Coronacrisis zijn er in overleg met QuaRijn randvoorwaarden opgesteld die strikt opgevolgd moeten worden. Zo kunnen de bewoners van de Schermerij plaatsnemen achter de balustrades rondom het Atrium en voor de andere belangstellenden zijn er een aantal zitplaatsen beschikbaar in het Atrium, op veilige afstand van elkaar en van de optredende musici. Een belangrijke voorwaarde is dat mensen met gezondheidsklachten, die kunnen duiden op Corona, niet toegelaten kunnen worden en verzocht worden thuis te blijven. Mensen van buiten de Schermerij worden bij binnenkomst door de aanwezige gastdames en -heren ontvangen en geïnformeerd over de andere randvoorwaarden.  De toegang is gratis en helaas kunnen wij u dit jaar geen vervoer aanbieden.

 

Programma:

·         21 juli                           Engelberg Kwartet

·         28 juli                           Familie Molenaar, accordeon

·         4 augustus                 Jeanine en Josephine

·         11 augustus               HillSide, met als thema ‘het weer

·         18 augustus               Living Song

·         25 augustus               Wim Platteeuw, piano

De voorbereidingsgroep van Zomergasten

advertentie
advertentie