Logo schuldhulpmaatje landelijk
Logo schuldhulpmaatje landelijk R. Limpens

SchuldHulpMaatjes gezocht

26 juni 2020 om 16:50 Mensen Deel je nieuws

Sinds 2013 is in onze gemeente Utrechtse Heuvelrug Schuldhulpmaatje actief. Met een twintigtal goed opgeleide en ervaren schuldhulpmaatjes helpen we mensen uit financieel zwaar weer te komen. Dat gaat vaak niet vanzelf, en is van veel van de betrokken partijen een goede inzet vereist. Maar heel vaak lukt het, en kunnen we het ergste dat mensen/gezinnen kan overkomen, namelijk huisuitzetting, voorkomen.

Daarbij is van cruciale betekenis dat alle partijen in onze gemeente volop meedoen. U kunt dan denken aan het gemeentekantoor, de sociale dorpsteams, de Regionale Sociale Dienst, Stichting Heuvelrug Wonen, Humanitas, schuldeisers.

We hebben behoefte aan een nieuwe instroom van 5 schuldhulpmaatjes. Na een opleiding en een inwerkperiode gaat het nieuwe maatje volop meedoen. Het is dankbaar werk, waarbij uw inzet en creativiteit zeer van belang zijn. De regelmatige vergaderingen zijn onderdeel van waardevolle contacten die kunnen helpen te groeien in uw begeleidend werk.

Kijkt u ook eens op onze plaatselijke website www.schuldhulputrechtseheuvelrug.nl.

Als u belangstelling heeft legt u dan contact met een van onze coördinatoren via telefoon 06-14.52.90.69. We zien uw reactie met veel genoegen tegemoet.

Richard Limpens

Voorzitter bestuur SchuldhulpMaatje Utrechtse Heuvelrug

www.Schuldhulputrechtseheuvelrug.nl

advertentie
advertentie