Mysterieuze vrouw in spannend e-book

9 april 2020 om 15:15 Kunst Deel je nieuws

Deze maand verschijnt ‘De dood van Callista de Vries’ van de Doornse schrijver M.P.O. Books voor het eerst als e-book. In deze spannende regiothriller draait het om de mysterieuze Callista de Vries. Tijdens haar leven deed zij tegenstrijdige uitspraken over haar verleden. Wie was zij werkelijk? En wie is verantwoordelijk voor haar dood? In 2012 verscheen al de luxe paperback, die nu bijna is uitverkocht. Een paar van de laatste exemplaren liggen in de Albert Heijn in Leersum.

‘De dood van Callista de Vries’ is het zesde deel in de populaire serie District Heuvelrug. Reacties van de pers zijn lovend. Hebban roemt de spanningsboog, die van begin tot eind strak wordt gehouden. Volgens het Vlaamse De Leeswolf bevat het boek alle elementen die een goed misdaadverhaal in zich heeft: een niet voor de hand liggende verhaallijn, een interessant slachtoffer, een politieteam met een eigen verhaal en verrassende wendingen. Even enthousiast is de Nederlandse Bibliotheekdienst Biblion: “Een goed opgebouwde, spannende en boeiende detective.”

Het e-book is te koop voor 7,95 euro. De luxe paperback is verkrijgbaar voor 17,95 euro bij de Albert Heijn in Leersum en de Jumbo aan het Prins Willem-Alexanderpark in Veenendaal. Zolang de voorraad strekt. Plannen voor herdruk zijn er niet. Meer informatie is te vinden op www.mpobooks.nl en www.e-pulp.nl.

advertentie
advertentie